Ptrckli Ben de dün bir kızım olacağını öğrendim 😍 15+5 te. Doktor çok emin konuştu 🤣 bu kadar prensin arasına bir prenses geliyor inşallah ❤️
Bebekannesimm Ptrckli Canım kızın olucakmış sağda mi solda mi bebiş ben de 17 haftaligim cinsiyetini öğrenemedik göstermedi şimdi sol tarafım da
Zeyyyyy Merhaba Mart anneleri 🤗 16+1 iz daha cinsiyetimizi öğrenmedik . Randevumuz ayın 18inde 🙈 heyecanlı bekleyişimiz sürüyor 🥰
Zeyyyyy HGC sizin randevunuz ne zaman yakın bir tarihtir de inşallah çabucak öğrenirsiniz ☺️ Bizim daha iki haftamız var 😔
Recbey Bende bugün 16+6 gunlugum 2 gün önce gitmiştim cinsiyet için göstermedi haftaya gel dedi ama ben dayanamamicam yarın gidicem😊😊
Yenigebis Merhaba anneler bizde simdi doktordan geldik 12 haftalikken erkege benziyo demisti doktorumuz bugün 16+4 üz kesin kiz dedi bizide sasirtti 🙈
abilgili Mart anneleri, 18+2’den merhaba🤗 Bugün kontrolümüz vardı, her şey yolundaymış çok şükür🙏🏻 Hatta uykusundan uyandırdık galiba🙈https://eksiup.com/p/wj236785yx2r
abilgili Detaylı ultrason için de aynı hastanede bir perinatologa yönlendirdi doktorumuz, üç hafta sonra onun için gideceğiz. İnşallah güzel haberler alırız🙏🏻🧿
abilgili Bu arada sizler tetanoz aşısı oldunuz mu? Sağlık ocağında yaptırabileceğimi söyledi doktorum.
Srplarikan 16.haftamdayim doktor randevuda 19.haftaya girmiş olucaz . detaylı ultrason ne zaman yapılıyordu nasıl oluyor yaptıranlar bilgi verebilir mi? Geç mi kalmış olurum o süreçte 🤔
abilgili Srplarikan merhaba ben de 21.haftada olmuş olacağım. Doktor o şekilde yönlendirdiğine göre geç olmuyordur muhtemelen🤔
_rabia1513 Srplarikan merhaba bende 22. Haftada olacağım detaylı ultrasonumu 16+5 haftalık hamileyim bu arada