Hulyaserkan Maviadaa Yenimahalle kaymakamlığının yanındaki hastaneye gittik bugün ilk defa muayeneye gittik kesede bebek görünmedi düşük riski var dedi korkuyorum :(
BEBEKKOKUSU1 Hulyaserkan çok zorlu geçti bu haftalarım telefonu yeni yeni elime alabiliyorum bebeğimle ilgili bir sıkıntım olmadı haftaya cinsiyet için gidicez ☺️Teşekkür ediyorum
BEBEKKOKUSU1 HulyaserkanKesin demiyorlar ama biz tam bacak arası gördük 2defa gittik kız dedi ikiside yok ama değişirse şaşırırım 😄
Merveeeeeeeeeeeeeee Burcuburcuuu mide bulantısı için bileklik kullanıyorum Allaha şükür hiç mide bulantım olmadı🤲🏻
BEBEKKOKUSU1 Merveeeeeeeeeeeeeee kaçıncı haftadasın bilekliği hiç denemedim duymuştum ama benim ara ara ağır geçen kusma ve bulantılarım devam ediyor 1-2 gün sürüp geçiyor
BEBEKKOKUSU1 Merveeeeeeeeeeeeeee maşallah umarım hep iyi geçer ben toparlıyacakmışım gibi hissediyorum
Merveeeeeeeeeeeeeee Huriyeolgn psibands bileklik çok güzel benim mide bulantım olmadı Allaha şükür 🤲🏻
Huriyeolgn Merveeeeeeeeeeeeeee benımde yogunlastı bulantım doktor zencefıl cayı lımon tarzı seylerı onerdı bırde bıleklıkten bahsettı ama marka vermedı rastgele ınternetten baktım bır kısmı bende ıse yarıyor bır kısmı yaramıyor yazmıs baskı noktasına takılıyormus sanırım oyle mi
Merveeeeeeeeeeeeeee Huriyeolgn evet orda bi damar var oraya baskı yapıyo benim aldığım marka psı bands
Merveeeeeeeeeeeeeee Huriyeolgn tabikide herkes de işe yaramıyo ama denemek de fayda var ben çok memnun kaldım