Pamukgelim Kızlar 40. Haftaya girdik dün ama, sancı namına hiç bir şey yok… Kaç aydır bu gruptayız, herkes doğurud galiba… Var mı benim gibi olan
Pamukgelim nurakn anladım canım Peki seninkinin hareketlerinde azalma var mı, bu 2 gündür sanki yavaşladı, iyi mi kötü mü bilemeidm
nurakn Pamukgelim tabiki bende çok tedirgin oldum bi anda yavaşladı hareketleri son haftada çok nadir hareket ediyo genelde kasılarak hissediyorum doktor normal dedi ama suyu da azalmaya başladı eskiye göre yeri de hiç kalmadı ondan hareket edemiyo artık tamamen hareketleri durmadığı sürece sorun yok dedi
nurakn Pamukgelim onu ultrasondan bakarak anlayabiliyolar sadece işte doktorlar keşke bizde anlayabilsek ama mümkün değil ben daha çok kakasını yapar diye korkuyorum onuda anlayamıyoruz çünkü
ozlmgull Burcuburcuuu ben bilmiyorum sadece reglim 7.8 gün geçti testlerim pozitif ama kese falan yok daha sizinde öyle mi :)
edak Minikshii aşı bebeğinizde ateş ya da farklı bi sıkıntı yaptı mı acaba? Benim de bebeğim bugün 1 aylık oldu yarın aşıya götürcem tedirginim 😕
BEBEKKOKUSU1 Merhabalar ben Kübra 5 haftalık hamileyim nasıl geçiyor bu süreciniz kasık ağrılarınız var mı