Dilankenger Zeyk bende öyle olurum insallah 😥ay hareket edemiyorum çatı ağrısından ben . iki gündür de bu ağrıyı çekiyorum. İsyan etmek istemiyorum ama son haftalar gerçekten çok zormuş
Dilankenger Seymacandemirtasdemir27 bende umutlanıyorum ama boşuna çıkıyor malesef ağlıyorum her gün dayanamayacak kadar ağrılarım olmaya başladı 😥
Dilankenger Usluglhn bende yoruldum artık foruma girmek istemiyorum doğuranları görüp ağlıyorum herkes doğurdu ben bekliyorum diye ..😥
Usluglhn Dilankenger bende aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Bide cevreden surekli dogurdun mu daha dogurmadin mi sorulari sinirlerimi yıprattı
Seymacandemirtasdemir27 Dilankenger Usluglhn Mrvylmz61 Evet ya ah bu hormonlar bende ağlıyorum gebe okuluna gidiyordum benden önceki bile doğurdu benim durum stabil gidince moral alt üst oldu stresten çocuğum büzüş büzüş oldu 😂 bugun doktora gitmeyecegim yarin ve ya carsamba gideyim diyorum sen gidersen haber et mutlaka mervecim😲 her yolu denedim yürüyüş adaçayı papatya cayi bogurtlen cayi tarcin cayi hurma pilates topu başka ne kaldı acaba ?
Seferdeniz1 Kbra7777 bugün benim bebeğim de öyle ya sağ taraf ı kaldırıp duruyor acıtıyor ama geçiyor
Mrvylmz61 Seymacandemirtasdemir27 bakalım yarın hangimiz güzel haberler alcak. Heyecanla gidip eli boş dönmek üzüyor insanı. Hatta en son muayeneden sonra bi daha sancım olmadan gelmiycem kontrole dedim ama sonra korktum riske de atmak istemedim🥺
Dilankenger Seymacandemirtasdemir27 18 mart çarşamba sezeryan oluyorum saat 10 da yatışım yapılacak dua edin lütfen🙏
Minikshii 40+1nugün kontrolüm var. Ama sancı falan yok. Doktor yarın için karar verecek beklemiyecegiz gibi
Minikshii Seymacandemirtasdemir27 bebek 3700 olmus. Yarına kadar agrı acılma olmazsa direk sezeryan olacak
Seymacandemirtasdemir27 Dilankenger Allahım sizi esirgesin ağrısız sızısız geçer inşallah ❤ neden gün verdi ?
Dilankenger Seymacandemirtasdemir27 son haftadayım ve bebeğim ters dönmedi henüz . kilosu da artıyor . ben istedim gün vermesini doktora kalsa 41 e kadar dönmesini bekleyecek dönerse normal doğum yaptıracak ama cesaret edemedim o kadar beklemeye ve dönse bile kilosundan dolayı normal doğurmaya
Mrvylmz61 Bende gittim herhangi belirti yok nst dümdüz😄😄 benimki dönmüştü önceden beri ama kanala girmemiş. Doktor gerekirse bir hafta daha bekliycez dedi. Perşembe günü doluyor 40 haftamız tekrar muayeneye gitcem🤷🏻♀️