Minikshii Bir ilaç varmıs fitil gibi. Doğumu baslatmak için kullanılıyormus. Bir yerde okudum. Ama doktorla Konusmadık bu durumu
1004nese Canlar. Karnım iki gündür taş gibi bebeğim sürekli aynı yerde toplanıyor Yarın kontrol um var ama sorayım dedim doğum.belirtisi olabilrimi 😍☺️
Usluglhn 1004nese benim de surekli oluyor bazen hafif sancili bazen agir sancili. Insallah dogum yakındır. 39+4 haftalik
Seymacandemirtasdemir27 Aynen bende 39+3 oldum ve toplanmalar asiri arttı arada bıçak saplanır gibi birşey oluyor. Ama bunların dışında nişan veya sancı gibi belirti yok benimde yarın randevum var ama çok belirgin sancı vs olmadığı için gitmek istemiyorum her gitmemde umutlanıyorum ve umutlarım boşa çıkıyor 😣@Dilankenger 1004nese Mrvylmz61
Usluglhn Dilankenger benim de bir hafta olacak sancili oluyor kasilmalar ama asla siddeti artmiyor siklasmiyor yoruldum artik😔
Dilankenger Zeyk bende öyle olurum insallah 😥ay hareket edemiyorum çatı ağrısından ben . iki gündür de bu ağrıyı çekiyorum. İsyan etmek istemiyorum ama son haftalar gerçekten çok zormuş
1004nese Seymacandemirtasdemir27 evet aynen benim de öyle. Vallahi insan hem heyecan hem korku yaşıyor. Hayırlısı ile yavrularina kavuşalim ♥️
Dilankenger Seymacandemirtasdemir27 bende umutlanıyorum ama boşuna çıkıyor malesef ağlıyorum her gün dayanamayacak kadar ağrılarım olmaya başladı 😥
Mrvylmz61 Seymacandemirtasdemir27 bakalım yarın hangimiz güzel haberler alcak. Heyecanla gidip eli boş dönmek üzüyor insanı. Hatta en son muayeneden sonra bi daha sancım olmadan gelmiycem kontrole dedim ama sonra korktum riske de atmak istemedim🥺
Dilankenger Usluglhn bende yoruldum artık foruma girmek istemiyorum doğuranları görüp ağlıyorum herkes doğurdu ben bekliyorum diye ..😥