Kızlarrr ben doğurdum henüz 2 günlük anneyim 🤭biraz uyum problemi yaşıyoruz ama onun haricinde bi sıkıntımız yok🐣 3 cm açıklık ve neredeyse sancısız gittim hastaneye, hatta saçlarımı maşaladım hafif makyaj yaptım filan🙈 muayeneden sonra sancılar sıklaşınca epidural istedim sonrası kuş gibi ilerledi 4 saatte normal doğum yaptım tüm bekleyen annelere de dua ettim🙏🏻 Epidural kateteri takılırken biraz canım yandı 2 3 kere denediler ama onun haricinde sancıları pek hissetmedim. Anestezi doktoru şu an sancı çekiyor gözüküyorsun ama çok normal duruyorsun acı eşiğin çok yüksek epidural yapmak istediğine emin misin dedi iyi ki evet demişim stressiz sıkıntısız oldu benim açımdan. 6 cm açıklıktan sonra 1 saat içinde muayeneye geldiklerinde açıklık tam doğumhaneye alıyoruz dediler ve doktor gelmeden bir kaç ıkınma yapıldı o sırada epiduralin etkisi geçmeye başladı ve tekrar bir doz istedim. Doğumhaneye geçtik doktorum geldi ve 2 ıkınmada kızıma kavuştum rüya gibi bir şeydi çok değişik duyguları bir anda yaşıyorsun❤️ Doktorum şu ana kadar gördüğüm en sakin en rahat olduğum gebemin de en sakin olduğu doğumdu dedi. Allah bekleyen herkese benim gibi rahat kolay doğumlar versin inşallah. Normal doğumdan korkmayın. Biraz dikişim var ilk gün oturup kalkarken zor oldu ama bugün çok daha iyiyim. Bebeğim sol göğsümü alıyor sağ göğsümü emmiyor o konuda sıkıntı yaşıyorum sağ göğsümde süt de yok önce geliyordu şimdi gelmiyor biraz mama desteği yapmak durumunda kaldık😶 uykuyu çok seviyor emzirmek için uyandırmakta çok zorlanıyorum🙈 zorlukları elbette var ama dünyanın en güzel duygusu en güzel kokusuymuş❤️🧿😍 bekleyen herkese sağlıklı kolay doğumlar diliyorum, yeni anneleri de tebrik ediyorum🤩