bimuallime Usluglhn İnşallh pzt muayenem var Allah yardım eder de kanala inmiştir. Bi hafta daha bekler. Keşke bana da deseydi. İçin rahatlasın 41e kadar duralım öyle alalım deseydi.
bimuallime Minikshii İnşallah güzel haber alırsınız. Ben de 39/5teyim. Ama pzt herseye hazırlıklı gel dedi.
bimuallime Usluglhn İnşallah canım, kaç aydır bir kez stres yapmamıştım uyku uyuyamadım bu gece🙈 hep aklımda şu soru, acaba doktorum başka olsaydı 41 bitimini bekler miydi??
Usluglhn bimuallime stres yapma o daha cok etkiliyor bizi. Guzel dusun olsun kafani dagitmak icin birseylerle ugras baska yapicak birseyimiz yok
asli_kerem Birsen_S Oh ne güZel maşallah diyeyim 🧿 bizim de 10.5 e düşmüş çok şükür canım. Yarın bir kontrol daha var. Ben kabullendim artık şu an için sütüm yetmiyor. Ve destek şart o şekilde ilerliyorum.
Birsen_S asli_kerem aynen canım Namal’ın sarılıktan sonra olmadı süt veririz yine ama geçene kadar mama şart haklısın
Burcumetin Medine_1992 dikiş yerlerim değil normal doğumdan sezeryane döndüm çok uğraştılar doğumdan sonra vücudumda enfeksiyon çıktı bide 10 gün oldu hala aynı durumdayım sen ayaklanıp işlerini yapabiliyomusun
Medine_1992 Burcumetin anladım canım ya ben hastaneden cıktıgı gün her işimi yaptım canım ya bebeğimle de ev işi de senin normalden sezeryana dönmesi yapmıştır belki benim direk belliydi ondandır belki 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
bimuallime Usluglhn kafamı dağıtmak için yaptığım en güzel aktivite😅 temizlik. Tertemiz evime yine giriştim. Kaç tepsi börek pasta yaptım sanki yicem🤣
ezoterik Ya cevremdeki herkes dogurmaya basladi ama🙈biz 38+1 olduk beklemedeyiz hala karnim biraz indi ama öyle çok fazla değil arada yalanci sancilar oluyor ama orta duzey bile degil sadece kasilmam çok hic gelmeye niyeti yok sanirim🤦🏻♀️
Zeyk Medine_1992 Canım iyiyim aşkım valla ne olsun gaz çıkar emzir altını al hayatımda yaptığım en güzel aktivitelerle uğraşıyorum 😂 sen nasılsın? Nasıl gidiyor kuzucum