bimuallime Pamukgelim ben hiç bişey anlamıyorum. Doğuma dair tek gördüğüm kafasının aşağıda olması. Kanala girmemiş. E nasıl gelecek😅 acı oluyo aşağıda gidiyorum doktora kontrole yine kanala girmemiş😂
Pamukgelim bimuallime ben de 36 da gittiğimde bebek başı aşağıdayıd, kanala girmiş mi dedim, Dr bu ilk gebelik kanala girme süreci en az 2 hafta sürer dedi, şu an 38+2 yiz, henüz kontrole gitmedik, bakalım bu gidişte ne diyecek
bimuallime Pamukgelim bana da her hafta gel diyo gidiyorum ama değişen bişey yok, kanala girmiş bi kaç güne gelir demesini dört gözle bekliyorum açıkçası😅
Minikshii Kızlar benim bügün yine akıntım geldi ama Bu sefer kanlıydı. Nişandı galiba.39+3üz bügün. Suyumda da azalma var dü. Ki muayenede söyledi doktor. Yarın cantamı alıp ac karnına gelmemi söyledi. Büyük ihtimal doğum için yatıs da yapacak. Acılmama ve suyuma göre karar verecekmişiz. Suni sancı alıp normal dogum yapmak mı yoksa sezeryan mı
bimuallime Minikshii Ah kuzum, hiç bilmiyorum. Suni sancı zor diyen var. Ama şansını denemek mi bilmiyorum. O kadar sancı çekip de sezaryene dönmesini istemem😘 inşallah en güzeli olur kendini rahatlatmaya çalış. 39+1im ben de
Zeyk Minikshii Yapabiliyorsan suni sancı al normal doğum yap canim. Sezaryen doğum yapmış biri olarak söylüyorum.
Kbrbydk Minikshii canım az bir açılma varsa bile suni almani tavsiye ederim. Ben 4-5 cm ile dogumhanede suni aldım. 5 saatte yaklaşık dogurdum. Tam açıklık olmasına rağmen kanala girmemişti onda biraz zorlandik ama suni sancinin en ust seviyesinde kanala itiyor bebek kendini. Bende öyle oldu en azından.
Cigdem0707 Ozgdnc himm bizim doğuma Behzat bey girmis o yuzden ona gidiyoruz ama ben de başka bakıyorum
asli_kerem Birsen_S sakin ol canım benim bak biz ilkinde 16.49 la yattık 9.7 ile çıktık. 2 gün sonra 23 le tekrar yattık hıza bakar mısın? Bugün 11 le taburcu olduk yine. Yarına Allah kerim. Bende başta çok kötü oldum ama gördüğüm dinlediğim kadarıyla birçok çocukta olan bir şeymiş. Sakin ol çocuğunu besle sakince ve doktoru dinleme enjektör yardımıyla mama ver bebeğine.
Birsen_S asli_kerem bugün öyle yaptım canım inşallah yarın sonuç düşük gösterir de rahatlarım az da olsa Allah size de şifa versin tekrarlamasın inşallah 🤲🏻
asli_kerem Birsen_S çok teşekkür ederim ama sanki bu sabah yine sararmış uyandı 😔 öğlen kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz. Ben de sizin senin iyi haberlerini bekliyorum yaz olur mu sonucu?
Kbrbydk Zeyk kuzum ben normal yapmama rağmen odem oldu ya🙄 bacakların ayak bileklerim davul gibi. Yürümeye bol su içmeye çalışıyorum inşallah geçer valla
Kbrbydk Birsen_S canım mama vermeye başladın mi? Bizim de sarılık artmış ben meme-mama şeklinde gidiyorum sen bakma doktorlara mama ver mutlaka atlatamaz yoksa ya🙄
Birsen_S Kbrbydk dün verdim canım ben de bugün çok şükür 11 e düşmüş yine böyle devam edicem artık sizin değer kaç ?
Jasminixx Zeyk benimde ayaklarım kocaman olmuştu ki hamilelikte bende hiç ödem olmamıştı hep yukarı diktim ayaklarımı canım ama birden iniyo
Birsen_S asli_kerem anca girebildim canım dün mama takviyesi yaptım iki kez çok şükür bugün 11 e düşmüş ama kilosu da düşmüş doktor da şaşırdı anlayamadık pazar yine bakıyım dedi. Senin ne durumda düşme vardır inşallah
Mlsldy Kızlar günaydın biraz önce yataktan kalktığımda aşağıya bir şey indiğini hissettim baktığımda hem akıntı var hem ıslaklık. Pijamam yarım karış kadar da ıslak. Nişanla su birlikte gelmiş olabilir mi akıntı rengi sarı hiç kırmızılık yok bu arada. Ara ara da çok çok az ıslaklık oluyor