Pamukgelim Dilankenger Anna boyuna gelince de, yengem 1 60 boyunda ve tüm çocuklarını normal doğurdu her biri en az 4 kiloydu, bizzat yengem den görmesem inanmazdım, o yüzden tedirgin olmayın, hep dua edin anne ve bebek sağlıklı olacak şekilde dopum olsun
Medine_1992 Zeyk canım benim ya olmaz mı benim ayaklarım 3 4 gün fil gibiydi inanamadım ben çok korktum hamilelikte bile olmamıştı 5 inci gün birden indi
Zeyk Medine_1992 aynen benim de öyle şuan ya iner mi dersin? Şok oldum bunlar benim ayaklarimmi ya diye
Selingokhan Kızlar bugün doktora gittim 39+0 ım doktor rahimde incelme yumuşama hiçbişey yok nerden baksan 10 günün var dedi başı
Selingokhan Kızlar bugün doktora gittim 39+0 ım doktor rahimde incelme yumuşama hiçbişey yok nerden baksan 10 günün var dedi başı da kanalda değil 😔 moralim de bozuldu valla 41 leri görücez artık
Medine_1992 Zeyk aynen canım bende resmen dizimden asagısı abartmıyorum 4 katı büyüdü bu ne dedim çok korktum ama doktorum olabiliyor dedi inecek dedi ve 4 gün sonra indi birden 😘😘 seninde iner bol bol su iç birden indi benim
Birsen_S asli_kerem canım iki güne bir gittik hep arttı su an 14.7 olmuş yaklaşık günde 1 birim artıyor dedi İnan anlam veremedim çocuğumun gözleri sapsarı olmuş artık ağlamaktan helak oldum bir şey olacak diye ama doktor hala mama verme diyo yarın yine gel dedi 🤷♀️😞
Cigdem0707 Jasminixx adepte oldum kuzum🤗biraz uykusuzluk beni yoruyorr ama cok guzel bir seymis😍ben de dun hastanedeydim
asli_kerem Birsen_S sakin ol canım benim bak biz ilkinde 16.49 la yattık 9.7 ile çıktık. 2 gün sonra 23 le tekrar yattık hıza bakar mısın? Bugün 11 le taburcu olduk yine. Yarına Allah kerim. Bende başta çok kötü oldum ama gördüğüm dinlediğim kadarıyla birçok çocukta olan bir şeymiş. Sakin ol çocuğunu besle sakince ve doktoru dinleme enjektör yardımıyla mama ver bebeğine.
Kbrbydk Birsen_S canım mama vermeye başladın mi? Bizim de sarılık artmış ben meme-mama şeklinde gidiyorum sen bakma doktorlara mama ver mutlaka atlatamaz yoksa ya🙄
Pamukgelim Kızlar, bebeğin kanala indiği anlaşılır mı, bir de göbeğin aşağı indiği filan dolardan fark edilir mi?
bimuallime Pamukgelim ben hiç bişey anlamıyorum. Doğuma dair tek gördüğüm kafasının aşağıda olması. Kanala girmemiş. E nasıl gelecek😅 acı oluyo aşağıda gidiyorum doktora kontrole yine kanala girmemiş😂
Mrvylmz61 bimuallime görmeyelim bence günler ay oldu uykular haram oldu hele özlemim en üst seviyede 😄🤣
bimuallime Mrvylmz61 her gece yatarken bence sabah sancı uyandırcak diyorum sabah oluyo penguen gibi kalkıyorm herşey normal😂
Ozgdnc Birsen_S benim 1.bebegin sarılığı 17e kadar yükseldi 2.bebek de 10a kadar yükseldi yatış verilmedi, beslenmeyle atlattık sütüm var ama ikiz oldukları için mama desteğiyle ilerliyoruz.
Birsen_S Ozgdnc doktor artık yarın da bakalım artarsa başka testlere bakıcaz dedi korktum açıkçası yatış yok bizde de daha inşallah olmaz