Terspektif babynihan tetiklemek için ne yaptı acaba 🙄 bende pazartesi 39+1 de kontroldeydim aynı şekilde açıklık var ama bana neden bişey yapmadılar ya 😢
Ptrckli Kızlar bugün çatı muayenesi oldum suyumuz da iyice azalmış sabah suni sancıyla başlatacak doktorumuz doğumu ☺️ dua edin bizim için ❤️ 38 olduk tam bu arada
Svlyackgzz34070718 Zeyk ay hadi insallah kuzum darısı benim başıma Allahın izniyle ❤️❤️😬🙏🏻 Dualarım seninle ve tüm hamilelerle ❤️ Allahım herkese güzel bi dogum nasip etsin icindede bana
Asianyx Kbra7777 😂😂 ben onu bir bucuk iki hafta sonraya planliyorum bakalim kiyafetleri yikayip cantayi hazirladigimdan beri bende de var heyecan birde uygulamaya girdikce kalan gun sayisini gormek de bir garip hissettiriyor
Cherry5 Kızlar sırtım aşırı ağrıyor ya ağlıyorum ağrıdan 😔 sırtıma sıcak su torbası koysam nolur kii sıcak su iyi geliyor belki o da iyi gelir
little_mom_141 edak olabilir canım benim bebeğime çok fazla kilo aldırmadı ama en azından vitamini tamamlanıyor diye içiyorum bende 😊
Cherry5 Zeyk günaydın canım 8 de uyudum sabah 😭 iyi geldi ama sıcak su torbası omuzlarımın biraz altına koydum sen naptınnn yok mu sancı su vs 😔
Svlyackgzz34070718 Zeyk uyutmuyorda uyandırmıyorda suan beni yeni basladı buda bakalım bugün kontrolum var doktor ne dicek
Svlyackgzz34070718 Zeyk canım instagram adresin ne ordan takipleşelim bu arada burda kalmasın sohbetimiz