Gnalbayrak kizlae merhabalar 38+ 4 hamileyim taa ilk baslardan burcunun actigi postlarla buralara kadar gfik uzun xamandir da sessizce takipdeydim ya bu dogum agrilari nasil bisey kizlar agrim var ama ayirt edemiyorum bugun butun gundur agrim vardi ama suan daha bi yogun bebek asagiya baski yapiyor ve baya hareketli tecrubeli anneler yotumlarinizi bekliyorum please 😊
Zeyk Gnalbayrak merhaba, çok tecrübeli sayılmam ilk gebeliğim benim de ama sancılarının şiddeti artıp zaman aralığı kisaliyorsa ve dinle ince geçmiyorsa doğum sancıları oluyormuş.
Selmanur Medine_1992 sevindim canın sende son zamanda zorlanıyordun .sıra bizde inşallah hayırlısıyla ☺️
Asianyx Kbra7777 aaa ayni ben :)) toplasan gece iki saat gunduz iki saat anca uyuyorum parca parca. 36+4 oldu ozellikle bir haftadir inanilmaz bel agrilarim oluyor yurumek bile bazen zorluyor :(
Kbra7777 Asianyx ayy ben heyecandan uyuyamıyorum birazda 3 aydır evdeyim raporluyum yürüyüş yasaktı dışarı çıkmam yasaktı tabii uyku düzenim şaştı şimdide toparlayamıyorum yarın doktor kontrolüm var ağdaya gidecem ama korkuyorum bi yandan 😂😂
Ummuhumeyra Zeyk öyle mi 😊 inşallah bir an önce kolay bir doğum yaparsın 😙 çatı muaynesi peki yaptılar mı yapıyorlarsa kaçıncı haftada yapıyorlar acaba 🤔
Zeyk Ummuhumeyra 38.haftamda yapıldı canım. 10 sn falan sürdü kendini kasmadigin sürece acı falan hissetmiyorsun. Çok korkutuyorlar ama korkulacak birşey değil. Doğumu düşününce cati muayenesi de ne oluyormuş diyorum hep
edak little_mom_141 kullanıyorum onu zaten imom bulunamıyordu bir ara muadil olarak almıştım o da işe yaramamış demek ki 🤣
little_mom_141 edak olabilir canım benim bebeğime çok fazla kilo aldırmadı ama en azından vitamini tamamlanıyor diye içiyorum bende 😊
Ummuhumeyra Zeyk doğurudur ya herkes o kadar büyütüyor ki sanki doğumdan zor gibi.. hadi bakalım en kıss zamanda güzel bir doğum hikayesi bekleriz 😍
Zeyk Ummuhumeyra inşallah hepimizin sağlıkla kucagimiza aldığımız bebisleri bir dogum hikayemiz olsun.🌸
Asianyx Kbra7777 😂😂 ben onu bir bucuk iki hafta sonraya planliyorum bakalim kiyafetleri yikayip cantayi hazirladigimdan beri bende de var heyecan birde uygulamaya girdikce kalan gun sayisini gormek de bir garip hissettiriyor
DeryaToprak Yarın 9da hastahaneye yatıyorum 12de dogumum var ben de bir mart annesi oluyorum duanızı eksik etmeyin yarın oglum kucağımdayken yazmak kısmet olsunnn🙏🥳🥳🥳
Mrvylmz61 Ben de yarın 38+1 de çatı muayenesi olcam çok istyorum normal doğum olsun acayip cesaretliyim. Ben böyle söyleyince de annem tabi bilmiyorsun başına geleceği diyor😄 eğer çatı müsait değilse beni burdan kaldırmadan sezaryene alın diycem yeter beklediğim Ömerim gelsin artık🤩🥰
babynihan 39 haftalığız. Dün de kontrolümüz vardı. Çatı muayenesi yapıldı, dr 3 cm açıklık var dedi, doğumu tetikledim akşama gelebilir sancılar dedi. Gelen yok, oğlum çok rahat maşallah😬 benim gibi olan var mı?
Terspektif babynihan tetiklemek için ne yaptı acaba 🙄 bende pazartesi 39+1 de kontroldeydim aynı şekilde açıklık var ama bana neden bişey yapmadılar ya 😢