Zeyk Kbra7777 ya kıyamam aslında hareketli olmaya çalış biraz hem ağırlığın hafifler hem de normal doğum istiyorsan kolay olur dogumun. Ama yormadan kendini hareketler yap
Kbra7777 Zeyk bu haftada bitsin diye bekliyorum erken doğum riskim vardı 26 dan beri rahim ağzında kısalık vardı hiç değilse 38 gireyim diye bekliyorum geçen hafta kilosu 2700 gr dü birazda kilo alsın diye işte ne bileyim
Svlyackgzz34070718 Zeyk kız nişanın mı geldi ya bi ben kaldım resmen sen bir iki güne dogurursın kesin 😂🙏🏻🙏🏻 Saglıcakla gelsin bebişleer❤️🥰
minik_kuzu_ Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Ben aktif yazmadım ama çoğunuzu yazdıklarınızdan tanıyorum kısmet şimdi yazabildim. Bende tam 39 haftalığım aslında doktorum 39-40 beklemez aşağıda diyordu ama bekleticek sanırım.
Zeyk minik_kuzu_ merhaba 🙃 bende hep bu zamana kadar dogururm sanıyordum da yok arkadaşım bekliyoruz valla
Svlyackgzz34070718 Zeyk ay hadi insallah kuzum darısı benim başıma Allahın izniyle ❤️❤️😬🙏🏻 Dualarım seninle ve tüm hamilelerle ❤️ Allahım herkese güzel bi dogum nasip etsin icindede bana
Medine_1992 Zeyk canım benim o kadae güzel bir duygu ki hala inanamıyorum bu benim mi diyorum bakıp bakıp ya 💙💙💙 öyle masum savunmasız ki agzını yediğim çok güzel canım inşallah sende tadacaksın kısa zamanda dünyanın en güzel duygusunu
Zeyk Medine_1992 amin güzelim inşallah 💙🤗 ya yerim sizi bennnn Allah bol sağlık huzur versin. Öp benim için minik kuzunu 😘😘
Medine_1992 Zeyk amin canım valla öpüyorum yiyorum ben onu 😁😁 tipsiz zaten oy sevgim çoştu ama uyuyo kıyamıyor insan hiç hadi artık güzel haberlerini bekliyorum agrım sızın var mı çok canım
Zeyk Medine_1992 kuzum ağrılarım stabil devam iki gündür belim kopuyor. Bugün de nişanım geldi 😂 herşey var gelen yok 🤗 gelsede yavrum bende onu yesemmmmmm💙🙃 ah ne güzel bu günleri de gördük kaç ay konuştuk bak şimdi kucağında 🙏 şükürler olsun.
Selmanur Medine_1992 sevindim canın sende son zamanda zorlanıyordun .sıra bizde inşallah hayırlısıyla ☺️
Medine_1992 Ocean yaptım canım 3 gün sezeryan oldum çok şükür o kadar iyiyim ki çok korkuyordum ama ne dikişlerim ne genel anestezi hiç dokunmadı ilk gün her işimi yaptım anne oldugun an öyle bir güç geliyor ki valla aklına acın gelmiyor
Pamukgelim Zeyk ya şu bel ağrısı nasıl bir ağrı, bel fıtığı tarzı kemik ağrısı mı, yoksa adet sancısı gibi iç rahiç ağrısı mı belde oluşan ağrı?
Medine_1992 Zeyk ay canım kıyamam doğum yakın o zaman çok heyecanlı şükür be valla daha dün gibi zaman cabucak geçti bin şükür 💙💙💙💙
Serap0733 Medine_1992 canm rabbim nazarlardan korusun🥰 ama şey diyorlar genel anestezi yüzünden bebekler uyurmuş inş sonradan emer canm
Medine_1992 Serap0733 canım yok ya 5 dk sürmüş çıkması bebeğin etkilenmemiş şükür 3üncü gün bugün hala aynı uykucu baykuş, 😁
Zeyk Pamukgelim Canım belimin sağından solundan birileri çekiyor gibi kuyruk sokumuma kadar ağrıyor egilemiyorum yatamiyorum falan
Zeyk Ummuhumeyra canım benim haftam 39 2 gündür bel ağrım vardı bu sabah da kahvemsi sarimsi daha önce hiç tecrübe edinmedigim koyu kıvamlı bir şey vardı iç çamaşırında Google dan baktım nişan görüntüsüne o görüntülerden birseydi. Gelirse eminim anlarsın ya