Zeyk Nzziss canım Allah yanında yardımcın olsun sağlıkla al khcagina minigini🤗💛 darısı ben ve bekleyenlere inşallah🙏
Nzziss Zeyk çok teşekkür ederim canım sana da az kaldı 😀 keşke benim de normal olsaydı ama artık beklemiyor doktorum. 🙄
Sabisulusy Mrvylmz61 Bende martin ilk haftasından itibaren gelir diye kendimi odakladigim için mart sonunu düşünemiyorum 😊
Nzziss Hiç acilmasi olmamasına rağmen suni ile doğumu baslatilip normal doğum yapan var mı acaba? Doktorum önerdi ama ben suniye pek sıcak değilim.
Sabisulusy Slmmrb hiç korkma 30 saniye falan sürüyor.Ben korkarak gittim ama kasmadim kendimi ve kolay geçti.37 haftalık oldum bu gün 1cm açılma var dedi merdiven in çık hurma ye dedi isteklisin çok beklemez doğurursun dedi doktor😊
Sabisulusy Slmmrb kanama değilde leke gelebilir dedi oda henüz öyle birşey olmadı.Normal dogumada musaitmisim bu arada
Kbra7777 Artık iyice zorlanmaya başladım ya uyku düzenim kalmadı geceleri uyuyamıyorum gündüzleride enkaz gibiyim 36+2 yim fazlası ilede heyecanlıyım 🤪
Zeyk Kbra7777 ya kıyamam aslında hareketli olmaya çalış biraz hem ağırlığın hafifler hem de normal doğum istiyorsan kolay olur dogumun. Ama yormadan kendini hareketler yap
Asianyx Kbra7777 aaa ayni ben :)) toplasan gece iki saat gunduz iki saat anca uyuyorum parca parca. 36+4 oldu ozellikle bir haftadir inanilmaz bel agrilarim oluyor yurumek bile bazen zorluyor :(
Ozgdnc Zeyk evcilik oynar gibi birini alıp birini bırakıyorum 😂 sarılıgı tam atlatirsak daha iyi olcam 🥰