Srplarikan Dilankenger ya ben 34 de olmuştum sancım var diye çok acımamısti bunda da rahat Olcan dedim biliyorum ya güya 😁 tam iyi gidiyor dedim sonra ebe naptiysa baya bir acı hissettim bağırdım accik 🤦🏼♀️
Dilankenger Srplarikan valla bende bağırdım gözlerim fal taşı gibi açıldı dedim ne oluyor ne yapıyorsun 😂
Zeyk Terspektif ay var hala belimdeki ağrı geçmedi. Annem de inşallah şiddetlenir kasiklara vurur diye bekliyor ama 😬😬
Asfnags Kızlar çok heyecanliyim dr mesaj atmış 23 mart saat 9 Sezeryan günü diye yarij gidip anestezi için kan.ve ekg cektircem
Terspektif Zeyk 🤣🤣🤣 darlanma dur bağcılar oturuşu yap hazır sancı varken merdiven in çık doğur da makus talihimiz değişsin 🤣
Zeyk Asfnags yaparsın canım benim sakin ol 🤗🤗 bebeğini kucağına aldigin ana odaklan ❣️ kaç haftalıksin?
Asfnags Zeyk 35+4 cnm 2..doğumum ilki.acil sezeryandi bu değişik bir duygu hangi gün olacağını bilmek
Pamukgelim Kızlar ya, 37 hafta olduk bugün, ben de sabahtandır çok hafif ama hiç geçmeyen adet sancısı var, bebiş çok hareketli, sürekli sertleşip duruyor... Açılmaya işaret olabilir mi, hiç akıntı, nişan su yok
Srplarikan Pamukgelim aynı şeyler bende de vardı bı haftadır 37+3 oldum bugün muayenede ne açıklık ne yumuşama çıktı 🤦🏼♀️ şiddetli olmadığı takdirde bebek doğuma hazırlık yapıyormuş canım 😏