Srplarikan Zeyk son Mart bükücülere beni de ekleyin tuşe oldum ne açılma ne yumuşama boşu boşuna çekmişim evde o kadar sancı benim oğlanın da gelmeye niyeti yok son 18 gün 🤦🏼♀️😁
Minikshii Doktorla konustum lekem geldi diye. Sancı olmadıgı için dün catı muayenesi yaptık o yüzden olmus olabilir dedi. Sancın olursa gel dedi.
bimuallime Dilankenger al benden de o kadar, 17 kg aldm bebek de aynı kiloda. İlaçları kestim. Ama doğuramadım🤣🤣🤣
Dilankenger bimuallime doktoruma biraz sinirlendim . 17 kilo aldım da sen bunu yeni mi farkediyorsun diyemedim . pek umursamıyordu kilomu . hem dönmezse sezeryan dedi hem de son haftaya kadar bekleyeceğiz dedi . 3 hafta bana 3 ay gibi geliyor şuan 😥
Dilankenger Srplarikan yumuşama yok ama 1 cm açıklık var dedi . bebek ters olmasa açıklık artsın diye bugünden herşeyi yapardım valla . 😏 zor geçti mi sizinkide
Zeyk Dilankenger yok kız bugün hiç bişey yapmadım sabah kontrole gittim geceden beri bel ağrım var 😔 ama kasık ağrım falan yok
Dilankenger Zeyk en yakın dpğum yapacak olanlardan biri sensin şuan sanırım 😊 ben buradaki herkes doğum yapar en son ben kalırım diye düşünüyorum artık 😂
Dilankenger Seferdeniz1 aslında çok değil ama doğum yapanları gördükçe içim gidiyor bana çok uzun süre gibi geliyor 😏
Srplarikan Seferdeniz1 hayırlısı olsun benim ki tam 21 Mart belkide balık erkeği olmak istemiyor oğluşum 😁 baharın gelişini mujdeleyecek annesine🌺
bimuallime Dilankenger sıkma canını kuzum, bekleyelim. İlk bebeğimiz. Belki pat gelecek. Deneyelm şansımızı. Dönmezse sezeryan olur. Ben de normal bekliyorum ama hadi gelmedi bişey oldu sezeryan yani zorlamicam. Herşeyde bi hayır vardır 😘
Srplarikan Dilankenger ya ben 34 de olmuştum sancım var diye çok acımamısti bunda da rahat Olcan dedim biliyorum ya güya 😁 tam iyi gidiyor dedim sonra ebe naptiysa baya bir acı hissettim bağırdım accik 🤦🏼♀️
Sabriye42 Bende 39 dayım ama ne gelen var ne giden çatı muayenesi yapmadı doktorum sancım olmadığı için 👻👻