Serap0733 Zeyk 😍 hayrlısı diyelm canm bi gelselerdi 😏bgün dinlenicem yarın bi sürü ev işim var güç toplayam😁
Terspektif abilgili 🤣🤣🤣otur canım otur 🤣 bende dünden beri elimde bez siliyorum valla canım annem tuhaf tuhaf bakıyo doğurucam diye diye kan ter içinde kaldım 😂 Bağcılar oturuşu favorim oldu adım deliye çıkacak doğurana kadar 😂
Serap0733 Terspektif 😂vallaha inş gelir 😂 benm arkadaşım neler neler yaptı gelmedi doguramadı bi türlü en son kız seni dogurmayacagm dedi öbür gün dogurdu sen de konuş öyle de bebişine ama onlar ne zaman gelecegını biliyor bazen ne yaparsan yap gelmek bilmıyorlar
Serap0733 Gigi89 hahahha 😂herkes her an doguracakmışız gibi bakıyorlar ama niyeyse kimse bana bi şey demiyor bu zamana kadr kmse dogurdun mu die yazmadı😂 ben de 9kilo aldım zaten suyu eşi bebek 6-7 kilo canm inş bi aksılık olmaz da normal gelirlerse .
Terspektif Gigi89 gider canım fazlasıyla gider hemde hiç düşünme orasını. Tıslayarak geziyorum ben valla annelerde kalıyorum zaten doğuracağıma inancı kalmadı kimsenin 🤣
Terspektif Serap0733 demi ya valla bana da naparsam yapayım olmayacak gibi geliyor salıcam yakındır devrilip yatcam 😢
Zeyk Gigi89 bende Allah'ın her günü telefon alıyorum veya mesaj daha dogurmadin mi ? Dogursam yayın yapacam artık
abilgili Gigi89 haaha😂😂ben de annemi arıyorum öyle konuşmak için, NOLDU!? diye açıyor telefonu🙈🥴😁 Ben birkaç gündür ağrım sızım oluyor diyince durunamadı zaten kadıncağız, yarın gelecek bakalım, doğuma bir şey kalmadı inşallah artık 🙏🏻🥴
Sabisulusy Medine_1992 anladım canım ben seni ya iri olsun diye değilde hiç kilo alamamış olması korkuttu seni
Serap0733 Medine_1992 🥰öyle sadece ilk zamanlar öpmesin kimse zaten ufacık bebek arkadaşım dogurdu kuş kadr kıyamadık ellemeye zaten doktor öptürmeyın ellettirmeyın demiş
Kbrbydk Kızlar ya doktoru ilişki tavsiye eden var mı doğum başlaması için? Bir arkadaşıma doktoru tavsiye etmiş de.Ben devlete gidiyorum doktora soramadim ama bu hafta nst için gidicem sorsam mi acaba dedim. Olmadı nst de sancı çıkmazsa bende ilişki düşünüyorum başlamasına vesile olur belki. Suni sancı almak istemiyorum🙄
Gigi89 Kbrbydk benimki demedi ya hiç açılma için bişey bekleyeceğiz dedi ama ben de merak ediyorum gerçekten yarıyosa neden olmasın😂
Aytenkaratas Kbrbydk ilişki squat(20) merdiven kullanma günde 40 dk yürüyüş hurma(5tane) ahududu çayı(yapraklı) ananas bana bunları tavsiye etti.Yapabildklerini deneyebilirsin
Medine_1992 Serap0733 ben zaten gurbetteyim canım kimsem yok annem kaynanam 💙 onlardanda sakınmam yani öpmeyin diye 😁😁😁ben ısırırım bir ele avuca gelsin