Medine_1992 Serap0733 doğrudur canım ama inan bebeğini sakınana daha cok naza r değiyor bazı anneler o kadar abartıyorki 🤷♀️🤷♀️
Serap0733 Medine_1992 :( evt ben abartmam ama bu bebek için geçerli değil ya bi şey oluyor gözleri çıksın gözleri değiyor tamam insanın sevdıgının bile gözü değermiş ama bir süre atmayıp korumak en güzeli zaten sonra sürekli foto çekcegız😅
Gigi89 Medine_1992 doğru diyosun bir de bana şey çok garip geliyor hani sadece kucağında bebeğiyle fotoğraf koymuş mesela sosyal medyaya bebek kocaman bi emoji ile kapalı. E kendini tek koy. 🤷♀️😂
Medine_1992 Serap0733 herkesin kendi fikri canım benim 😘😘 ben rahat olmayı düşünüyorum bu konularda çünkü çok sinir oldugum insanlar vardı cevremde ay nazar ay oğlum yavrum herkesin evladı kendine güzel 😁💙 bakslım bir gelsin de paşam saglıkla
Medine_1992 Gigi89 haha aynen canım ya sorma 😁😁 banada garip geliyor koruyan Allah kem gözlerden yani caresini de vermiş dua yani 💙
Serap0733 Medine_1992 🙄ya öyle tabi herkesin görüşü ama göze cok ınanırım ben o yüzden bebeği geçtim evimde malımda bu mevzuyu yaşadıgım için bi süre atmak ıstemıyorm ufacık bebek ne bileym :) sonra dayanamayıp bol bol atarım inş rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin yanlış anlama emi:( boş bulundum dedm sinir oldugunu bilemezdm :( aman ne bilem işte
Gigi89 Medine_1992 evet evet bende senin gibi çevremde bazı insanlardan garip şeyler yaşadım. Hatta bir keresinde baya tülü açmadı kadın bebeği hiç göremedim. Kendimi çok kötü hissettim. :( okuyacağız beşiğinede kuran koymayı düşünüyorum minik Allaha emanetiz🙏🏻😊❤️
Medine_1992 Serap0733 yok tatlım niye yalnış anlayayım herkesin fikri Kendine 💙💙iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Serap0733 Medine_1992 benm abimgil bile sakındı😂 sanki bebeği düşürcem gibi ilk cocuk olunca insanlar değişiyor biri de işte hiç göstermedi bazıları cok garip
Zeyk Gigi89 sil sil yerleri falan 😂😂 iyi oluyomuş. Ay benim doktorum da aynı şeyi söyledi dogurmazsan gel salı ya dedi 🤗🤗
Burcu2626 Zeyk siz iki hastaneye gidiyodunuz nerede dogum yapcaginiza karar verdiniz mi ben kacirmisim o kısmi sanirim 🙂
abilgili Gigi89 Ben bugün de çömele çömele yer siliyorum😂 Eşim de bırak diğer odayı da ben sileyim, yoruldun dedi, yok yok pelvik hareket oluyor dedim tuhaf tuhaf bakıyor🙈🤣Bağcılar oturuşu varmış bir de onu deneyelim @Terspektif 🙈😂
Gigi89 Zeyk Serap0733 abilgili @Terspektif ben 10 kilo aldım kendim. İnşallah bi yarısı gider en azından çünkü zaten çok zayıf değildm. Bir de şey oluyo mesela evde sıkıldım anneme napıyosunuz nasılsınız yazıyorum whatsaptan cevap:NOLDU!? kadın hemen doğurdum sanıyo dedim doğuma giderken naber napıyosn yazmayız heralde ararız ahahahahhah
Terspektif abilgili 🤣🤣🤣otur canım otur 🤣 bende dünden beri elimde bez siliyorum valla canım annem tuhaf tuhaf bakıyo doğurucam diye diye kan ter içinde kaldım 😂 Bağcılar oturuşu favorim oldu adım deliye çıkacak doğurana kadar 😂
Zeyk Serap0733 ay kuzucum o zaman daha kilo alır kizçen 🙃 minyon olması da iyi 40a kadar beklerse normal doğum olsun istersen anca 3-3bucuj arası olsun yeter bence
Serap0733 Zeyk 😂evt zaten haftada ancak 200grm civarı alıyor normal istiyorm40kadr 3500bile olmaz doktorda dedi cok almasın seni zorlamasın zaten minyon bi kız dedi minyonlugu dogumda iyi sonrasında 😁napcaksam
Serap0733 Zeyk 😍 hayrlısı diyelm canm bi gelselerdi 😏bgün dinlenicem yarın bi sürü ev işim var güç toplayam😁
Serap0733 Gigi89 hahahha 😂herkes her an doguracakmışız gibi bakıyorlar ama niyeyse kimse bana bi şey demiyor bu zamana kadr kmse dogurdun mu die yazmadı😂 ben de 9kilo aldım zaten suyu eşi bebek 6-7 kilo canm inş bi aksılık olmaz da normal gelirlerse .
Terspektif Gigi89 gider canım fazlasıyla gider hemde hiç düşünme orasını. Tıslayarak geziyorum ben valla annelerde kalıyorum zaten doğuracağıma inancı kalmadı kimsenin 🤣
Zeyk Gigi89 bende Allah'ın her günü telefon alıyorum veya mesaj daha dogurmadin mi ? Dogursam yayın yapacam artık
abilgili Gigi89 haaha😂😂ben de annemi arıyorum öyle konuşmak için, NOLDU!? diye açıyor telefonu🙈🥴😁 Ben birkaç gündür ağrım sızım oluyor diyince durunamadı zaten kadıncağız, yarın gelecek bakalım, doğuma bir şey kalmadı inşallah artık 🙏🏻🥴