Gigi89
Canım ben muayeneye gittim sancılarım yok gibiydi, doktor açılma için kontrol ederken kanamam oldu nişanım geldi. Ve kadın dedi ki seni eve gönderemem, yahu sancım yok 1,5 cm açıklık var beni eve göndermiyor evde çekeyim sancılarımı dedim yok bebeği riske atamam dedi ve yatışım yapıldı.
Suniyle doğumu başlattılar annem ve teyzem o kadar güzel sancılarını karşıladın ki biz hayret ettik dediler açıklığım yavaş yavaş ilerledi 8 cm ile masaya alındım ama zerre ıkınma isteğim yok doktor diyor ıkın ama istek yok ki beynimi yırtarcasına, dudaklarımdan kanlar akana kadar ıkındım ama yavrumun boynuna kordon dolanmış kayıp gelemiyor ki, bizim doktora kızdığımız şey nst’de bebeğin kalp atışları 100’ün altına düştüğünde al beni sezaryene niye zorluyorsun 127’lere vuran 2 dk.da bir giren sancıları bana 12 saat niye çektiriyorsun, genel anestezi ile sezaryene alındım şükürler olsun iyiyiz ama bu travmayı ıkınma evresini unutamıyorum kaburgalarıma bindiler onun acısını hala hissediyorum.
Rabbim sizlere güzel doğumlar nasip etsin, sağlıkla alın siz de yavrularınızı evet her iki doğumu da yaşadım ama yavrumun sağlığı iyi ya herşeyi unutuyor insan.
Doğum başlamadan doğum sürecine sizi hiç bir doktorun sokmasına da izin vermeyin.