Zeyk Medine_1992 ay kuzum vallahi bilmiyorum ki 🙊 ama hiç gelesi yok gibi 😂😂 sancı ağrı çok ama gelen giden yok
Birsen_S Medine_1992 valla canım ben de önceden hep olsam spinal olurum derdim ama su an her ikisine de acayip uzağım korku bastı ki sorma 😌
Medine_1992 Birsen_S bende çok korkuyorum canım heyecan bir o kadar 5 gün kaldı resmen ondan spinal istemedim tansiyonum düşer 😁 mecbur uyuturlar diye bastan genel olsun bizim olsun
Hiranurhilal Canım ben cok memnun kaldım spınalden hıc hıssetmıyosn bıde uyusukluk 6saat surdugu ıcın o ılk sıddetlı agrıları hıssetmıyosun ama senın tercıhın hakkında hayılrısı cok sukur oğlum yanımda
Birsen_S Hiranurhilal içime korku girdi ya acaba o an strese girer miyim diye ameliyat ortamı falan memnun kaldın mi canım sen nasıl geçti ?
PkoluAnne Arkadaşlar bi post açtım Mart annesiyim 13 günüm kaldı fikirlerinize çok ihtiyacım var biraz uzun buraya atamadım bakıp bana Yardımcı olursanız çok mutlu olurum doğum şeklimle alakalı 🤲🏻
Hiranurhilal Birsen_S kırkcak durum yok Muzık oluyo naestzı doktoru hemsıreler basında sureklı konsutruyo evet ceksıtırmelerı hıssedıyosun ama hıc acı yok ılk agladını duydunda herseyı unutuyosun ya cok guzel
Kifayet Medine_1992 kesinlikle spinal diyorum eğer ben doğurduysam herkes doğurur İnan ne oldu anlamadım bile herşey bi anda gelişti oldu bitti doğdu odamıza geçtik emzirdim güzel kızımı genelin ayılması zor diye söylüyorlar tabiki karar yinede senin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın 😊
Terspektif Medine_1992 benim yine sancım çıkmadı valla kuzum ne diyim bende doğurt beni diye bağırmak istiyorum 🤣
Srplarikan Dün geceden beri regl sancılarım var bebeğimde hep toplanıyor artık nefes alamıyorum ama ağrı şiddetli değil dayanacak kadar yani ve uyandığımdan beri de devam ediyor 🤔 nişan su vs yok belirsizlik çok yoruyor artık 😔😔
abilgili Srplarikan aynı durumdayım ya, dün sümüksü beyaz çok miktarda bir akıntı geldi, acaba nişan mı dedim ama bugün de gelmiş, yoğun bir akıntı mı sadece acaba anlamadım🤷♀️