Balimkiz Slmmrb çatım darmış canım 3 4 defa denedi bir kere de bırakmadı hatta hayırlısı buymuş diyorum artık
Slmmrb Balimkiz olsun yapacak bişi yok. Kaç haftalıksın. Benm doktorum da 38. Haftada yapcakmıs çatı muayenesi. Şuan 36dayım.
Gozdeakan Medine_1992 benimde çatı dar çıktı ama Yinede deneriz dedi.Nts sorunlu çıktı.İki keredir sancı çok çıkıyor.Pazartesi gideceğiz herhalde aynı çıkarsa bizede gün verecek öyle dedi
Balimkiz Medine_1992 seninde sezeryan olacaktı niye gün vermiyo anlamadım kontrole gittiğinde sor en azından insan kendini ona göre ayarlıyor canım
Medine_1992 Gozdeakan canım benim bebk ters diye sezeryan olacak ama nst sancı da cıktı ama gün vermek için erken 39a kadar bekleriz acil durum olmazsa dedi
Gozdeakan Medine_1992 anladım aslınds benimde 36+5 ama doktor tuvaletini yapabilir riskli bir durum dedi artık ne gördüyse o yüzden pazartrsiyr attı bir daha inşallah hayırlısı hakkımızda
aslikls3 ipekworld benim daha vaaar 34+5im mart annelerinden en geç ben doğurcam gibi zaten normal şartlarda 28 mart görünüyor 😂
Ummuhumeyra Mlsldy ay benim de şu an tek sorun ettiğim şey bu ilk defa ağdaya gideceğim onda da bir kere yaptırayım diye son zaman olsun diye bekliyorum 35+3 üm bana kalsa 37+0 olunca gitmeyi istiyorum ama bakalım nasip 😋
Mlsldy Ummuhumeyra hiç korkmayın ağda en rahatı 2 aya yakın temiz kalıyorsun. Son zamanlarda biraz hassas oluyorsun ondan dolayı biraz zorlayabilir ben çok hassaslaştım kaşlarımı aldırırken bile canım yandı 😬 haftaya filan siz de gidin bence 😊
HGC Benim de haftaya çatı muayenesi 38+2’de. Aslında 32.de nst de kasılma görünce bir de açıklık kontrolü yapmıştı acaba aynı şey midir?
Medine_1992 Balimkiz canım sordum da erken dedi acil birsey olursa hemen gel ama onun haricinde 39a kadsr bekleriz dedi
Srplarikan Balimkiz yaa en azından gün belli 😊hayırlısı tabi ama sırf zamanı belli olsun diye keşke bana da gün verse diyorum 35+5 teyim sürekli sancım çıkıyor alıştırdım kendimi erken gelecek diye 39 u bekletmez inşallah oğluşum 😊
Gozdeakan Medine_1992 aslında tam anlayamamış kordon kısa olabilir ya da bebek çok hareketli el ya da ayağıyla bir yere baskı uyguluyor olabilir dedi.O yüzden kasılma ve sertleşmelere birlikte sancı hep 100 üstü çıkıyor.Ama ultrasonda görülmüyor ne olduğu dedi.