abilgili Mirayveannesi tahmini doğum mart ayında mı sizin? 40 haftadan düşününce nisana denk gelmiyor mu, 33 hafta diyince erken geldi bana😊
Mirayveannesi abilgili benim sezeryan olduğu için Martin sonuna denk gelecek 38. Hafta nasip olursa dogum
Zeyk abilgili merhaba rüyamda senin doğum yorumunu okuyordum bende sırf bunun için girdim buraya bakayım biseyler var mı diye 🤗 sağlıkla kavusalim miniklere 🌸
abilgili Zeyk ayy canım🥰 hayır olsun inşallah 🙈 valla bekliyoruz artık keyiflerini, ne zaman gelecekler bakalım 🤗🐣
Zeyk abilgili aminn ya hayır olsun🤗🙏 hadi bakalım heyecanla bekliyoruz. Oğlum geçen haftalarda gelecek gibi göz kırptı doktor hazır olalım dedi annemi erkenden çağırdım yanıma şuan hiç gelesi yön resmen keyfi yerinde 🤗 bide ne kadar dursa içerde iyi tabi bekliyoruz bizde napalim. 37+1 olduk.
Gozdeakan ipekworld bende 36+6 yım nts de çok sancı çıktı Pazartesi tekrar gidereceğim olmadı hasftaya doğuma alacaklar ☹️
ipekworld Gozdeakan riskli bir haftada değilsiniz Gelirse hemen kavuşursunuz 👼🏻👼🏻👼🏻ben 36 da kontrole gittiğimde doktor bana bu haftadan sonra sancı gelir su patlar eder korkma artık bebek gelebilir demişti valla ben suan bile doğurup kavuşmak istiyorum😃😃
Mlsldy Kbra7777 36+3 üm dün ağdaya gittim. Ya temiz olmadan doğum yaparsam tedirginliği vardı şimdi kuş gibi hafifim🙈 38 gibi bebeğim gelmemiş olursa bir daha gidicem kuaförüme, çıkmamış olur zaten o sürede de 🤭
ipekworld Mlsldy bende 34 de gitmiştim bugün 38 im saat 3 de gidicem agdaya yarın çatı muanem filan var valla bende korkuyordum böyle dogurursam diye 😬😬
Ummuhumeyra Mlsldy ay benim de şu an tek sorun ettiğim şey bu ilk defa ağdaya gideceğim onda da bir kere yaptırayım diye son zaman olsun diye bekliyorum 35+3 üm bana kalsa 37+0 olunca gitmeyi istiyorum ama bakalım nasip 😋
aslikls3 ipekworld zaman azaldıkça kavuşma isteği artıyor ben de 37-38de gelse bir an önce kavuşsak diyorummm 😀😇
Gozdeakan ipekworld yani benide rahatlatan o oldu zaten en azından kilo olarakta 3 kiloyu geçti.İnşallah sağ selamet kavuşuruz.
Mlsldy ipekworld yarın benim de kontrolüm var doktor gel bi bakalım diyiverir diye de erkenden yaptırdım🙈 annemlere filan artık doğurabilirim hiç sıkıntı yok diyorum🤭
Vatanseverr tahlillerim temiz çıktı evdeyim tansiyon takibine devam inşallah hepimiz sağ salim doğururuz😇
aslikls3 ipekworld benim daha vaaar 34+5im mart annelerinden en geç ben doğurcam gibi zaten normal şartlarda 28 mart görünüyor 😂
Balimkiz Kızlar bugun çatı muayenesi oldum dokto4r sen mümkün değil normal doğuramazsın dedi ki zaten kendimide çok kastım muayenede benim için çatı olayı zordu yani 3 Marta gün verdi sezeryan olucam
Slmmrb Balimkiz geçmiş olsun canım. Çatın mı darmış. Yoksa kendini kastıgın için mi öylr dedi acaba. Bebişin kaç kg
Srplarikan Balimkiz yaa en azından gün belli 😊hayırlısı tabi ama sırf zamanı belli olsun diye keşke bana da gün verse diyorum 35+5 teyim sürekli sancım çıkıyor alıştırdım kendimi erken gelecek diye 39 u bekletmez inşallah oğluşum 😊
Balimkiz Slmmrb çatım darmış canım 3 4 defa denedi bir kere de bırakmadı hatta hayırlısı buymuş diyorum artık