Medine_1992 SuleDoruk canım inşallah döner de denersin normal doğum ben biraz üzüldüm ama 36 ya kadar dönebilir miş baklm
SuleDoruk Medine_1992 ay sonu gideceğim bakalım ne diyecek 🙏 Zeyk doktorundan normalde çok memnunum ama pek tahlil istemiyor. Sizleri okuyunca bi tereddütte kalmadım desem yalan olur. Kontrole gidince söyleyeyim bari. nektarin_moms biizm s.ocağı doktoru sağolsum sanki babasının yeri gibi istediğin hiçbir şeyi yapmıyor. Gerekli ne görürse o 😑
Zeyk SuleDoruk doktorum ilk haftalarda yaptığımız rutin kan ve idrar testleri dışında araya uzun vakit girince tekrarlıyor tahlilleri canim
nektarin_moms Seferdeniz1 ilk etapta giyeceklerini halletmeyi düşünüyorum öncelikle. Sen de öyle yaparsan belki daha kolay olur . Ben de şu an kıyafetlerini babasının dolabında tutuyorum ama kendi dolabına yerleştirirken koymak daha mantıklı geldi. İsmini Almir Demir olarak seçtik😊 sizinki nedir☺️
SuleDoruk nektarin_moms bizde Demir koyacağız bebeğimizin ismini. Abisine uysun diye öyle kstsr verdik. Abisinin ismi de Doruk 💙
nektarin_moms Burcuburcuuu haklısın. sende bizde iki kat heyecan vardır😊 ama çok güzel bişey. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah. Kavuşmanıza çok az kalmış ne güzel bu yönden düşün☺️ Olumlu düşünürsen herşey yolunda gider. Bir arkadaşım hamileliğinde ve doğumda çok sakin olduğunu söylemişti o yüzden oğlu da çok sakinmiş bebek büyüttüğümüzü bile anlamadık demişti😊 sezeryan ve normal doğum yapan arkadaşlarımla konuştum hepsi ayrı ayrı korkulacak birşey olmadığımı kolay toparlandıklarını söylediler. Ben de onlar ve burda okuduğum doğum hikayeler ile sakinleştim artık daha olumlu bakıyorum☺️
nektarin_moms SuleDoruk benimki şeker yükleme haftasında tekrarlamıştı. Şimdi de grip olduğumda dahiliyeye yönlendirdi bugün de orda yaptılar. Sağlık ocakları özellikle kan değerlerini çok önemsiyor. Orda da yaptırabilirsin bizim burda sabah 9a kadar kan alıyorlar ertesi gün sonuç çıkıyor.
abilgili Senyorita evet ya, 33+4 bugün, birden ağırlaştım sanki, bebek 2300 gr olmuş, zorlamaya başladı beni artık, yatakta dönmek, kalkmak, eğilmek ızdırap🙄🙈
Senyorita abilgili Hiç böyle olacağımızı düşünmemiştim.🙈 Yatakta dönmek meğer ne kadar zormuş. Bundan sonra iyice büyüyecekler, neyseki az kaldı. 😍😍
abilgili SuleDoruk iki ayda bir yapılıyor canım, geçen hafta yapıldı benim de vitamin d düşük çıktı, devit’e başladım, günde 9 damla. Bebekler emiyor bizi adeta🙈 Kan değerlerim ve B12 oldukça iyiymiş ama d vitamini azalmış işte🤷♀️
nektarin_moms SuleDoruk bende Doruk ismini beğenmiştim. Eşim Demir diye tutturdu☺️ O çok isteyince ben de Almiri beğenip seçtim. Adaş olacaklar o zaman bizim yavrular 😊 sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏻
Burcu2626 Doktorlariniz cati muaynesi yapcagini soyledi mi ya da kacinci hafta da olur ki ben dogumu sordugum da cati muaynesi yaptiktan sonra karar vericez dedi muayneye gittigim de 33 un icin de olcam yapar mi ki
Senyorita Burcu2626 Şimdi yapmaz büyük ihtimalle. Doğumu tetiklediği için 37’de falan yapılıyor genellikle.
little_mom_141 Medine_1992 alttaki postlarda okuduğum kadarıyla dönememiş sizin minik 🙈üzme kendini canım döner inşallah hem dönmese bile sezaryenle ilgili burada çok güzel Doğum hikayeleri paylaşılıyor inşallah sende doğurunca hemen iyileşip ayaklanırsın 😊
Medine_1992 little_mom_141 inşallah canım ama ne bilim çok korkuyorum sezeryan dan ama tabiki hakkımızda hayırlısı olsun belki döner 😘🤷♀️