Burcuburcuuu Zeyk aynen canim sag salim gelsinler de... son demlerimiz. Elinden su şişesi eksik olmasin artık insallah en kisa zamanda atlatırsın yaa🙏
Medine_1992 Burcuburcuuu canım bende sabah akşam maltofer surup kullandım ama işe yaramadı artık iki hafta sonra yine yükselmez ise serumla hallederiz dedi bir kerede 🤷♀️
Burcuburcuuu Medine_1992 benim de maltofer hap. Hala kullaniyorum tabi sabah aksam. Yok yaa direkt bebeklere gidiyor bizim aldigimiz demirler anlasilan😃 aman yeter ki iyi olsunlar da onlar alsın dogum sonrasi degerlerimiz yerine gelir nasılsa canim😃👍
nektarin_moms Burcuburcuuu maşallah ☺️ Biz bir tanesinde zorlanıyoruz sen iki tanesiyle iyi baş ediyorsun☺️ Korktuğun doğumsa korkma bende korkuyordum herkes nasıl doğuruyorsa ben de öyle doğururum diye düşünmeye başladım. Şimdi daha rahatım kafa olarak. Gerçi henüz 30+3 teyim bende😊 hiçbir hazırlığım tam değil😬
Burcuburcuuu nektarin_moms valla ne bileyim yaa gun yaklaştıkça bir garip oldum ben☺️ İkiz olduğu icin marta kalmiyorum maksimum 4 haftam var. Hatta doktorum subat 11e kalmaz dedi😒 bence yavastan başlama zamanin gelmis senin de. Basla derim son zamanlar bir seyler yapmak zormus.
nektarin_moms Seferdeniz1 2 hafta önce dolabı sipariş ettik. Gelmesi bir ayı bulur dediler. Büyük ihtimal iki hafta sonra tıkayıp ütülemeye başlarım dolaba yerleştiririm. İsme geç karar verdiğimden hastane çıkışlarını da yeni sipariş ettim onların da gelmesi iki haftayı bulur. Siz naptınız hazırlıklarınızı?
Seferdeniz1 nektarin_moms biz aldık kıyafet ama dolap almadım bi süre kendi dolabımda yerleştirip sonra oda yapacağım ama yoklayıp ütülemek gözümde büyüyor
nektarin_moms Zeyk bebişlerimiz sağlıklı olsun da emzirirken veririz😬 bunu diyen ben hamileliğin başında da çok dikkat edicem az kilo alcam diyordu da neyse😅
nektarin_moms Seferdeniz1 ilk etapta giyeceklerini halletmeyi düşünüyorum öncelikle. Sen de öyle yaparsan belki daha kolay olur . Ben de şu an kıyafetlerini babasının dolabında tutuyorum ama kendi dolabına yerleştirirken koymak daha mantıklı geldi. İsmini Almir Demir olarak seçtik😊 sizinki nedir☺️
Medine_1992 Burcuburcuuu aynen canım inşallah ya doğum da kan kaybı oluyormuş ya o riskliymiş ondan şükür caresi var 💙 bekleyip görecez
SuleDoruk Medine_1992 benim bebişte dönmedi sanırım. Tekmeler hep midek kısmımda, gögüs altımda 🙄 dönmesi için bişeyler yapman gerektiğini söyledi mi doktor?
nektarin_moms Burcuburcuuu haklısın. sende bizde iki kat heyecan vardır😊 ama çok güzel bişey. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah. Kavuşmanıza çok az kalmış ne güzel bu yönden düşün☺️ Olumlu düşünürsen herşey yolunda gider. Bir arkadaşım hamileliğinde ve doğumda çok sakin olduğunu söylemişti o yüzden oğlu da çok sakinmiş bebek büyüttüğümüzü bile anlamadık demişti😊 sezeryan ve normal doğum yapan arkadaşlarımla konuştum hepsi ayrı ayrı korkulacak birşey olmadığımı kolay toparlandıklarını söylediler. Ben de onlar ve burda okuduğum doğum hikayeler ile sakinleştim artık daha olumlu bakıyorum☺️
SuleDoruk Kızlar doktorlarınız düzenli test mi yapıyorlar kan değerleriniz için? Yolda şikayetiniz üzerine mi gerek görüyorlar? Benim doktor ilk yapılan testler harici daha hiç yaptırmadı. O yüzden son kan değerlerimi falan bilmiyorum 🙄
Zeyk SuleDoruk doktorum ilk haftalarda yaptığımız rutin kan ve idrar testleri dışında araya uzun vakit girince tekrarlıyor tahlilleri canim
nektarin_moms SuleDoruk benimki şeker yükleme haftasında tekrarlamıştı. Şimdi de grip olduğumda dahiliyeye yönlendirdi bugün de orda yaptılar. Sağlık ocakları özellikle kan değerlerini çok önemsiyor. Orda da yaptırabilirsin bizim burda sabah 9a kadar kan alıyorlar ertesi gün sonuç çıkıyor.
abilgili SuleDoruk iki ayda bir yapılıyor canım, geçen hafta yapıldı benim de vitamin d düşük çıktı, devit’e başladım, günde 9 damla. Bebekler emiyor bizi adeta🙈 Kan değerlerim ve B12 oldukça iyiymiş ama d vitamini azalmış işte🤷♀️
Kiminannesi SuleDoruk ben her ay sağlık ocagında yaptryorum hem daha rahat oluyor.ayrıca hiçbir ikili üçlü şeker yükleme falan yaptrmadm
SuleDoruk smbrka yaa öyle mi? Ama ben hep böyle hissediyordum. En son gittiğim de (29 haftalıkken) dönmemişti. Önümüzde ki hafta gideceğim tekrar 34 haftalık olmuş olacağım artık