Srplarikan Gigi89 sağlıkla gelsin inşallah akıntınız nasıl bişey bugün bende de var anlam veremedim 30 haftalık olduk tam beyaz yoğun bı.akinti
Gigi89 Srplarikan benimde beyaz yoğundu ama son üç gündür hafif sarı gibi geldi bana doktora danıştım baktı o da hafif sarımsıya dönmüş önlem alalım üç dört gün fitil kullan dediii. Beyaz normal yani anladığım kadarıyla. Önemli olan rengi değişmesin ve kokuluysa hemen danışın doktorunuza
ozgens Mom_tobe kalbine yada sırtına bakıp nasıl giydireceğinize ne örteceğinize karar verebilirsiniz . Deneyerek oluyor genelde 😂kalbi soğuksa üşüyordur yada sırtı soğuksa . Oda sıcaklığınız 24 dereceyi geçmesin. Burnu tıkanır
Kbra7777 Yorgan önermiyorlar boğulma riskiden dolayı kundak en iyisi çok sıkı olmayacak şekilde tabiki
little_mom_141 Ya kızlar birşey sormak istiyorum 😂 31 haftalık gebeyim allah aşkına ben kaç aylık gebe oluyorum 😂😂 7 aylık mı yoksa 8 mi 🙈 bi yardım edin 🤦🏻♀️ Annem başka kayınvalidem başka söylüyor 😂 internette de bakıyorum çizelgeler hep farklı ☺️
ipekworld little_mom_141 7 oluyorsun canım bende 32+1 im 7 ay 17 günlük hamileyim yani 7, buçuk hesap edersen zaten daha doğuma 8 hafta oluyor nasıl 8 aylık olabilirsin ozaman doğuma 4 haftan kalmış olması gerek
Zeyk little_mom_141 canım hamilelik gününü 30a böl ayın çıkar yada doğuma kalan gün sayindan hesap et. Bak benim 60 gün kaldı yani 2 ay kalmış oluyor. Yani 7 aylık hamileyim. 31+3
little_mom_141 Zeyk hesap doğru çıktı doktor da 7, buçuksun aylık hamilesin dedi 😂 bende 31+4üm bugün
Zeyk little_mom_141 edemezler çünkü 1 ay 30 gün e kalmış doğuma 2 ay yani 7 aylık hamile olman elinde değil 😂😂🤗 7 aylık olmamak imkansız şuan haha
Mrvelis little_mom_141 8. aya girmis oluyosun.. mesela doktorlar bile 31+1 sen 32 haftaliksin diyolar.. yani 8 ayligim diyebilirsin.. ve cogu insan normal hamileligin 9 ay 10 gün oldugunu unutuyolar
little_mom_141 Mrvelis Peki hamilelikte 9 ay tamamen dolu dolu yani bitiyor sonra 10. Günde mi Doğum yapılıyor yoksa canım sekizden sonra dokuza girip 10 gün sonra mı Doğum yapılıyor?
Hzr_7714 little_mom_141 burdan bakiyorum ben canim suan 7ay 10 gunlugum mesela uygulamada da 60 gunum kalmis gozukuyor dogru yani. https://imgyukle.com/i/VDMxjt
Mrvelis little_mom_141 9 ay 10 gün zaten 40 hafta oluyo.. benim tahmini dogum tarihim 15.03 yani ben 9 ayimi dolu dolu 05.03 de bitirmis oluyorum.. bozuk türkceyle anca bukdr anlatabiliyorum umarim anlasiliyorumdur 😂