Milan Btl_zngn yok erken doğum olur demiyorum zaten bana öyle geliyor sanki yavaş yavaş doğum pozisyonu alıyormuş gibi kanala girermiş gibi geliyor yoksa erken doğumu tetiklemez tabiki. 😊 benimki psikolojik rahatlama sadece sağlıcakla zamanında kucagimiza alırız inşallah hepimiz
Esraozturk92 Btl_zngn bizimkinin de baştan beri başı aşağıda 🥰 ama rahim ağzı kapalı ve suyu iyi doktor hiç bir sorun yok dedi
aslikls3 Btl_zngn allah gönlünüze göre versin 🙏 ne zaman kontrol 😊 biz de 30+0ds gideceğiz kontrole ama hala pozisyon değiştirdiğini düşünmüyorum tekmeler hala sağ tarafımda yan duruyor muhtemelen 🤷🏻♀️
Btl_zngn aslikls3 kontrol 25 ocakta bu çatı muayenesi kaçıncı hafta yapılıyo yada sezeryan yada normal olur hiç demiyo doktorum bu ne zaman belli oluyo acaba
abilgili Kızlar bugün bir nefes darlığıdır, bir ağırlık hissidir gidiyor, ne tarafa yatacağımı bilemiyorum😞Bir de tekmeler doğrudan vajinama doğru sertleşmeye başladı, anlık hoplatıyor resmen beni yerimden. Rahatlamak için napmalı acaba? Sizde de var mı benzer şikayetler
Milan abilgili bugün bende öyleyim ya nefes alamıyorum sanki bide bel ağrısı var anlatamam yürürken bile zorlaniyorum daha önce hiç böyle olmamistim
Gigi89 Merhabaa kızlar nasılsınız? Ben de bugün kontrolde iyi dedi doktor 1800 gr 41 cm olmuş bebiş 31+5. Pazartesi çalışamaz raporu alacağım bebiş için hiç hazırlık yapamadım:( izne ayrılıp artık yapayım diyorum. bir de biraz akıntım vardı alttan fitil verdi doktor ama çok korkuyorum yapmaya. son olarak bebeğimin ne zaman doğacağını soranlara mart diyorum ıyyy ayyy balık burcu olmasın diyolar. Ay elalem ne manyakmış ya ben hamilelikte anladım vallahi. İnsanın moralini bozmaya tövbeler olsun 🙄🙈
Dilankenger Gigi89 fitil için korkma tedirgin olma alışırsın bir iki kez yapınca 😊 Bana da balık burcu olacak diyorlar keşke martta olmasa diyorlar ama ben iyiki martta diye düşünüyorum burcu aklıma bile gelmiyor . hem yaz olmayacak sıcaktan bunalmayacak çocuğum hem de kış olmayacak aşırı soğuk olmayacak soğuk olsa da bir ay soğuk olacak diye seviniyorum . bence güzel bir ayda doğuruyoruz 😘😍
aslikls3 Gigi89 bana da öylemşeyler söyleyenler oldu burç açısından hiç kafanıza takmayın ne yapacağız burçlara göre mi çocuk çalışmaları yapıp doğuracağız sanki. Ben öyle söyleyenlere siz istediğiniz burçlara göre ayarlarsınız rabbim bize bu zamanda nasip etti bebeğimizi bebeği olsun diye uğraşanlar var diyorum susup kalıyorlar 😂
asli_kerem Gigi89 ben balık burcu kadınıyım, balık burcu erkeği doğuracağım inşallah ve kendimle dalga geçiyorum oğlumla karşılıklı nazlanıp ağlayacağız diye 😂 hiiiiçte kötü bir burç değil biraz kırılgan insanlarız sadece hepsi bu. Takmayın insanların dediklerini 😉
Srplarikan Gigi89 sağlıkla gelsin inşallah akıntınız nasıl bişey bugün bende de var anlam veremedim 30 haftalık olduk tam beyaz yoğun bı.akinti
aslikls3 Btl_zngn canım çatı muayenesini doktorlar 36dan sonra yapıyorlarmış.ilk etapta bebeğin pozisyonunu bekler sonra çatıya bakar mesela ablamın oğlu dönmemişti makattı o yüzden çatı muayenesi bile yapılmadı 39a kadar beklendi sezaryen oldu
abilgili Kızlar, Halsizlik ve eklem ağrıları var. Ateşimi ölçüyorum düzenli olarak, 37,4 çıktı en son. Hamilelikte kaç derece tehlikeli acaba, bilen var mı, ne zaman doktora gitmeli?
Medine_1992 abilgili canım 37 mim üstü yüksek ateş doktora gidilmeli diye biliyorum 😁 eklem agrısı halsizlik 1 haftadır var bendede
Mom_tobe Ben de Mart ayında doğum yapacağım inşallah 🙏🏻💕 32 haftadayım. Aklıma takılıyor, tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum. Sizler bebeğinizi nasıl giydirip, üzerine ne örteceksiniz? Yorgan kullanacak mısınız? Kafamda hep bu sorular 🤔
ozgens Mom_tobe kalbine yada sırtına bakıp nasıl giydireceğinize ne örteceğinize karar verebilirsiniz . Deneyerek oluyor genelde 😂kalbi soğuksa üşüyordur yada sırtı soğuksa . Oda sıcaklığınız 24 dereceyi geçmesin. Burnu tıkanır