Yenigebis aslikls3 cok tesekkur ederim ins sorunsuz gecer 🙏🏻Rabbim hepimizin bebislerini sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin
aslikls3 Mrv_mrv ilginizi çeker mi bilmiyorum biz iki gün önce bagi easyfold bebek arabası aldık çok hafif kullanışlı kapanması falan çok güzel ve görünüşü de çok güzel
Mrv_mrv aslikls3 internetten bi bakacam hafif olmasını istiyorum çünkü bel fıtığı var bende. teşekkür ederim
aslikls3 Mrv_mrv en hafif travel bence ve tek elle kapanıyor eşlerimiz olmadığında da rahat kullanılır bir bakın bakalım 😊
ipekworld Kızlar biraz önce hepsi burada dan avent natural 60 ml biberon büyük boy depend avent 0,6 ay emzik weebaby emzik kutusu aldım . Aventin smothie emziğinin yorumları hep asırlık ve büyüklügğnden şikayet vardı başladım artık Alışverişe 26. Haftada yavaş yavaş sonunda 😄
abilgili Kızlar 26 haftalık olduk bugün🙈☺️ Uygulama doğuma 97 gün kaldı diyor😌🙈 Bir karnabahar büyüklüğündeymiş bebek🥰🤗 Sizde durumlar nasıl? Şafak kaç?😆💕
Zeyk abilgili nasıl geçiyor degilmi zaman😌 daha dün mercimek kadardı minik kuşlar 😂. 25.haftamizdan selam olsun o zaman 😏 bol yürüyüş ve platesle geçiyor zamanım fazla kilo almanın cezasını çekiyoruz 😲😲
Asliiiiiiii Kızlar kıyafet almaya başladınız mı mart a geliyor nasipse dogum kaç beden kışlık mı genelde aldınız nelere dikkat etmeli bu süreçte?
aslikls3 Asliiiiiiii ben 2 tane hastane çıkışı aldım 2 tane 0-3 ay body 2 tane 3-6 ay body 2 tane 0-3 ay uzun kollu normal penye takım 2 tane uzun kollu normal penye tulum aldım başka kıyafet almayı düşünmüyorum doğumdan sonra bebeğin gelişimine göre almak daha mantıklı gibi
ipekworld Asliiiiiiii daha almadım ama herkes 0 3 ay aldıklarımızı sadece 40 I çıkana kadar giyebildigini söylüyor oyüzden ilk giyecekleri biraz az 3,6 ay olanları biraz fazla al diyolar benimde 7 Mart görünüyor bende öyle almayı düşünüyorum
Burcuburcuuu Bildirimler gelmiyor kizlar🙄 nasil gidiyor? 25+3’ten gunaydin🤗 dun kontroldeydik ikizlerimin minik olani kilo artisi gostermis ama büyük olani bu sefer dusuk ölçtü doktorum😒🤔 gecen hafta 754 olan kilosu dun 730’larda cikti.🤷🏻♀️
abilgili Burcuburcuuu ultrason ölçümleri bazen yanıltıyor canım, belki daha önce fazla ölçülmüştür, kilo vermesi için bir sebep yoktur bence🙄Baş, karın çevresi vs ölçümleri haftasıyla uyumluysa tamam👍🏻
Gozdeakan Burcuburcuuu bende 25+3 oldum 13 Mart o zaman tahmini doğum zamanlarımız 😊 bizimde 23. haftada gittim 828 dedi.10 gün sonra kontrole 790 gr dedi.Makina fark çıkarabiliyormuş.
abilgili smbrka benim kontrolüm de bu cumartesi olacak, üç hafta önce 24+2’de 770 gramdı, bakalım bu hafta ne çıkacak🤷♀️ Ama daha fazla ağırlaştığımı hissettim özellikle şu iki haftada, hızlı kilo almaya mı başlıyorlar artık acaba☺️🤔