SuleDoruk Zeynep06 nasıl olacağının garantisi yok 🤗 inşallah kullanmaya gerek olmaz ama gözüm korkunca alayım dedim 🙄
SuleDoruk Srplarikan erkek bebekler de böbrek genişlemesi görülebiliyormuş. Canınızı sıkmayın. Bir daha ki kontrol de tekrar baktırırsınız 🤗
Burcuburcuuu Zeyk Bana doktor gerek yok yaptirmaya dedi normal degerlerin dedi. Sabah kontrole giderken bir de nesfit meyveli bar yemistim Bebisler hareketlensin diye onu da baz alarak degerlendirdi. Sen de haberdar et
Zeyk Burcuburcuuu @Medine_1992 şimdi aradı doktorum hiç bir sıkıntın yok şeker de dedi degerlerimi söylemedi ama sorun yok dedi yani sadece kiloma dikkat et plates yapmalısın dedi 😬😬😬
Medine_1992 Zeyk ay çok şükür bebeğim ya:) banada egzersiz yap dedi sırt agrım çok oluyor diye oh artık büyün testlerimiz bitti sadece bebişleri bekleyecez saglıkla 🤲❤️💙❤️💙
Burcuburcuuu Zeyk hadi cok sukur kuzum☺️👍 egzersiz yapilacak ya kendimiz ve bebeklerin iyiligi icin. Ben de gebe okuluna gidiyordum, dun bitti☹️ pilates ve yoga oluyordu birer saat. Simdi evde yapmayi planliyorum. Birbirimizi gazlayalim kizlar😬 Medine_1992
Zeyk Medine_1992 ay sorma şükür kuzum bunu da atlattık 🙏 sağlıkla gelsin kuzular napalim bizde egzersiz yaparız bu ay daha da dikkat edicem. 😬😬😏😅
abilgili Deletedmom022 merhaba detaylı ultrason sırasında fetal eko da yapılmıştı zaten, doktorum başka herhangi bir test önermesi bana.
Zeyk Burcuburcuuu sağol canım 🌸kesinlikle gaz şart ben de 2 saat yürüyüş yapıyorum yetmedi demekki 😬😬😬😒 artık platese baslicam yarindan itibaren 💪
Medine_1992 Burcuburcuuu canım ben yıllarca fitness yaptım ama öyle hareketler var ki bu göbekle çok zor anca esneme tarzı hareketler yapıyorum en azından kaslarımız kuvvetlensn şimdiden bu agırlk sırtımı çok zorluyor benim 😪
Burcuburcuuu Medine_1992 sen de bendensin canim. Yillardir pilates, zumba, fitness yaparim ama gebelikteki hareketler tabi farkli gebe okulunda mesela bize kol ve bacak hareketlerini yaptiriyordu hoca. Karın zaten nereye calisiyor😃😃 ve saglam yaptiriyordu aslinda. İyi de olmustu ter atiyorduk. Yürüyüş de yapıyoruz 2-3 günde bir aksamlari esimle. Gazlayalim valla birbirimizi😬
Medine_1992 Burcuburcuuu ah canım valla eşim öyle yorgun geliyor ki işten akşamları ne güzel olur yürüsek bizde serin serin ama anca izinli oldıgında yemege gidiyoruz oda saglık sız tabi 😁 ama artık başlıyorum ben kesin Allah bize verdiği gücün iki katını sana versin canım senin çok çok daha güzel ve zor iki cana bakmak helal olsun
Burcuburcuuu Medine_1992 amin kuzum cümlemize 🤲🏻 Her gebelik zor cogulu tekili. Neyse ki yolu yariladik buralarda Allahima bin şükür sıkıntısız geldik buralara🧿🙈 Benim de eşimin yorgun gelme moduna gore değişiyor bazen gunduz tek çıkıyorum ben de. ☺️
abilgili Kızlar sizin göğsünüzden sıvı geliyor mu? Bende bir süredir şeffaf, beyaz geliyor, göğüs pedi falan alacağım artık, sutyenim çok sık batmaya başladı🙄
Zeyk abilgili yok daha olmadı ama 24.haftadan sonra olabiliyormuş öyle demişti seminerde ki doktorlar. Sütyen kullanmiyorum valla ben sporcu atlet kullanıyorum
Medine_1992 Burcuburcuuu iyi yapıyorsun canım aynen yarıladık şükür artık zaman su gibi akar inşallah ❤️🤲😘
Yenigebis Merhaba kizlar bende 24+1 im dun aksam hafif lekelenmem oldu bugun doktora gittim zaten mantar ve enfeksiyonum vardi doktor alttan bakinca rahim agzinda yara olmus onemli degil degil fitil verdi lekelenmen devam eder fitil kullandigin surece dedi yinede korktum 😔 haftayada nasipse seker yukelemesi yaptiricam