Kızlar merhaba
Hep aynı cümleyle başlıyor diyordum dogum hikayeleri 😀 burada hep doğum hikayelerini okuyordum benimde bir gün doğum hikayemi yazacağım aklıma gelmezdi bla bla 😀🤭gerçekten öyleymiş.Biraz uzun olucak benimde herkes gibi bi kere oluyor ya 🤗
Hamileliğim kolay geçmişti aslında 32.haftaya kadar bebeğim hep önden gitti 2 hafta 29.haftada eşimi bedelli askerlik için gönderdim farklı bir şehre o arada saçma sapan bir şekilde stres yaptım ve bebeğimin karın çevresi geriye düşmeye başladı 2 3 4 hafta giderek artıyordu doktorum her ne kadar içimi rahatlatıp zayıf minyon bir bebek olucak üzülme dese de ben hep son haftalar taktım kafama bu olayı.dogum için 2500 gr olması yeterliydi ve hep dua ettim onun için.
Gebeliğimin en başından beri korkularım hat safhada olsa da hep normal doğum istedim dayanamazsam siye epidurale sığındım kendi kendime gaz verdim cesaretlendirdim zaten 29.haftada bebeğim normal dogum pozisyonunu almıştı 🙏🏻 Ve 39.haftadaydım doktor kontrolünde bebeğimin 3 kilo olduğunu öğrendim ama kanala inmemişti sancım vs hiç birşey yoktu hurma squat ılık duş sıcak su ama denemediğim yol kalmadı 🥺 doktorum tam 40.hafta yani 22 temmuz günü suni sancı vererek normal doğum deneyebileceğimizi söyledi ama bebeğim kanala inmediği için bunun biraz zor olabilceğini imkansız olmadığını söyledi ama ben açılmam ve sancım olmadan suni sancıyı kabul etmediğimi kendi sancımı bekleyeceğimi söyledim doktorum suyumun azaldığını ya denememizi ya da sezaryen için randevu vermeyi teklif etti ve 22 temmuz sabah 8.30 da spinal sezaryen için randevu aldım. Buraya kadar muhabbeti çok uzattım biliyorum çünkü doğum olayını çok kısa tutacağım acı eşiği farklı derler ya gerçekten öyleymiş ama ben bu evrede genel olarak doğumdan önce de dogum sırasında ve en ağırı sonrasında da çok acı cektim. Doğum yapalı 2 gün oldu evet daha çok yeniyiz bu arada gerçekten onu görünce herşey unutuluyor uykuya dalarken bile kokusu burnumda sürekli 🤭 anne olmak çok güzelmiş bu arada gerçekten emzirirken ağlıyorum en zoru bu ve kanaya kanaya saatte 1 emziriyorum bebeğimi tavsiyesi olanlardan destek bekliyorum 🙏🏻 Şimdiden bütün hamiş arkadaslarıma hayırlı doğumlar diliyorum bu ara da bizim kızın boynuna kordon dolanmış bunu da ameliyatta fark ettik normal yapsam belki de bebeğimi kaybedebilirdim size tavsiyem o yüzden hayırlısını dileyin ! Hepinizi çok seviyor bebemle öpüyoruz 🥰🧿👶