Bush Sebosss lequeen die bi marka canim onunde kral taci olandan 76 tlye iki gun once verdim siparis su an yolda 😊
Bush Minikfasulye bende oyle diyorum avutmak icin 😊 kalacak deil ya illaki cikcak die de sezeryan olmasa bari 😒 catimiz falan dguma musait olur insallah da normal yaparz kuzum 😍 anowww baya warmis aneyin normal mi yapti kacnci cocuk oda onemli tabi
Minikfasulye Bush 2. Cocugu iste ilk cocugu benim 😂 2. De kardesim bide evde dogum yapti annem sigorta yoktu o aralar dururmumuz da baya kotuydu saglik sartlarida o yillarda berbatti smdiki gibi degldi tabi 😑 para olmaynca mecbur evde yaptydi
Minikfasulye Bush aynen canim veriyo bi kolayligini 😊 insallah Rabbim bizede versin kolaylikla atlatalim 😍
Bush Sebosss evet kuzum 72yede vardi renk bulamaynca 75lik olandan aldik bakalim 😊 erkek bebisim ama bordo renk aldim 😉 hem ortak renk olsun hem ferace gydgimde falan siritmasn istedim
Sebosss Bush aynen canım ben de mor renk sipariş verdim benim de kızım olacak nasipse çantaları biz takicaz nasılsa o yüzden sorun olmaz renk 😍😍
Drngrkm Bush guvenilir saticidan alirsan hic sorun yasamazsin canim. Aramaya sunveno yazinca offical store cikiyor ztn ben ordan aldim. Rengi de çok canli ici de cok genis
BusRAmazan Minikfasulye HIM anladım cnm çok saol baya bi incelemek lazim bide aliexpresten iç çamaşırı alan var mi acaba emzirme sudyeni fln çok qsel duruyorlar ama bedenleri farklı sanırım onlarin
Minikfasulye BusRAmazan ic camasirlari cok guzel ama ben cesaret edemedm 😑 gumrukde tum paketler aciliyomus filan oyle duydum yani o yuzden vazgectm
BusRAmazan Bush çok değişik qsel şeyler qordum de ondan merak ettim cnm ama alman ya en iyisi dokunarak bakarak almak😊
Supersmomm Kubraaaa 170-180₺ arası bişeydi sanırım 🙉 Siz ne kadar ödedeniz bende merak ettim simdi 😂 O günün kuruna göre değişiyor gerçi
Amineninannesi Bende aldım AliExpress den 85 tl ye ve çok şık ve kullanışlı olucak Emin’im yakın zamanda başlicam kullanmaya allahın izniyle 🤰🏻💕😍🙏
Drngrkm KbraTarhan aynen aliexpressten aldim sunveno offical store yetkilisi var orda lacivert uzerine sarı turkuaz ufak cizgiler var o modeli aldim