Fasulye Burası ne kdar faydalı yer ya o çantaları şimdi sizin msjlardan öğrendim🙂 Şimdi hangi marka öneriyosunuz kızlar. Hangisinki en iyi ???
Fasulye Bush ben ilk kez duydum bunu hangi markaları var onu bile bilmiyorum daha doğrusu tabi nette yazarda. Bu çantanın genel bi adı varmı 😄 iyisi olsun isterim ya sonuçta en çok kullanacağımız şeylerden bi tanesi🙂
Cekun Bush Ben nerdeyse 15 falan oluyo sipariş vereli azerbaycan da yaşıyorum o yuzden gec geliyor buraya
Drngrkm KbraTarhan aynen aliexpressten aldim sunveno offical store yetkilisi var orda lacivert uzerine sarı turkuaz ufak cizgiler var o modeli aldim
Bush Fasulye canisi sunveno dedikleri war 14o tllerde flan 😊 marka degsitikce fyatta degisiyo tabi 😊 invelemen lazim aliexpressi kullaniysan eger
BusRAmazan Bush çok değişik qsel şeyler qordum de ondan merak ettim cnm ama alman ya en iyisi dokunarak bakarak almak😊
Supersmomm Kubraaaa 170-180₺ arası bişeydi sanırım 🙉 Siz ne kadar ödedeniz bende merak ettim simdi 😂 O günün kuruna göre değişiyor gerçi
gizemgnll Bush geldi canım tam beklediğim gibi rengi de özellikleri de cok begendim içi de baya geniş 😍 tavsiye ederim, instagramda kalehanbaby yaz cıkar direk 😊
Fasulye gizemgnll cnm biberon yeri varmı dedğin sayfayı biraz gezindim çantanın içini gösteriyor fakat biberon yeri göremedim. Var mı? Hangi rengini aldn🙂
Fasulye gizemgnll güle güle kullan erkek mi bebiş 🙂 bende kararsızım hangi renk alsam diye ya erkek benmkiside ama şu turuncu gibi olan renge gidiyo hep içim😊