Bush Ecee ayni cantadan bahsetmiyoz heralde dimi 😊 bilemedim 😊 bugun siparis vermem gerek o zaman ancak gelir 😊
Ecee Bush L quen,nar gibi cantalardan☺yeni trend olan cantalardan 😂Sunveno brazdaha kaliteli digerlerndn aynı tur ama☺ Aliexpresten bak istersen markaya yorumlar fln gayet iyi
Bush Ahmedinannesi LEQUEEN onunde presntac isareti falam war benm baktgim model canim ama nar die markasi falan da war instda satilanlar o marka yani
Bush Minikfasulye aaa o sayfayi hc duymadim sanirim bakiyim bi 😊 limitim 75 benm ona gore bakiniyorum 😊 alidede kargo parasi falan yok iste ordaki avantaj da o sanirim 😊 ama bakcam tesekkr ederim 😊
Minikfasulye Bush aynn kargo ucreti eklenmesi sıknti ama daha uyguna geliyo genede intagram gibi sitelere baknca 😂 bak isine geleni alirsin ben baya bisy aldm 10 gunde geldigi bile oldu bazi urunlern 😊
Minikfasulye gulcins Zhdsngz Aliexpres blmyrm ama wish e bakarsanz 60 ila 100 arasi farkli saticilarda var play store dn indrmeniz gerek
PembeLia Minikfasulye Ben kraftın elde tutulan valiz tarzı çantasını hastane çantası olarak aldım güzel memnunum.😌
firdevs Kızlar Kraft ın çantasını beğenen var mı? Arkadaşım almış memnun ama size de sorayım dedim konusu açılmışken🤗
Svde Daha bugün elime geçti çanta ve gerçekten çok güzel. İçi çok büyük bir sürü gözü var. Dikişleri falanda güzel yani kullanmadım ama genel olarak beğendim. 🙂 ben gri rengini aldım her kıyafetle rahatça takabilmek için
Bush Svde sennkinin markasi ve fyati ne balim 😊 su mavisi ve laci arasnda kaldim bende bebis erkek ortak renk olsun die 😊
Svde Bush benimki land marka, 109 liraydı sanırım ücretsiz kargoyla. Daha uygunları var ama land bana daha kaliteli geldi🙂
cansuece Bush benimde eşim aynı sayılır mesela 30hafta bitiyor ben diyorum 7 ay bitiyor o diyor daha 7sin 😂dedim hafta olarak kalsın Doğum mayıs5 kalan zaman 72gün gerisini boşver 😀Bebek arabam Kraft leon kırmızı çoook güzel 🙈
cansuece Link nasıl atılıyor bilemedim 🙈atacaktım birde fiyatlar değişiklik gösterebiliyor malum yabancı parasına endeksli dolar kaçsa tl ye çevriliyor 😊ben 80e almıştım ama şuan değişmiş olabilir