busubusu LifeandFeel evt ssvd için doula istiyolar doğum fiyatı baya kabarık oluyo kaça yaptırıyo ssvd yi zehra hanım ☺️
Sbnm06 Kızlar medova seçil kahveci elsurer 3 aydır gidiyorm .Aranizda gidip sonuç alan var mı.Beyhekim yazır tarafında olanlar neredeeee:))) grup açan varmi yoksa ben aciyorm
Berfubasyigit Sbnm06 Benim tüp bebek doktorumdu secil hoca. Doktor iyi birisi alanindada iyi. Her ne kadar 2 negatif sonuc alsamda onda sevmistim yani
Havvanurerolll Sbnm06 medovada öyle bi doktor mu var ay hiç duymadım 👀 memnun kaldıysan iyidir ayrıca zaten medovada kötü bi doktor olma ihtimali çok düşük ki 🤷🏻♀️ Kurmadık grup canım ismini söyle ekleyeyim seni instadan ☺️
Semre42 Havvanurerolll il jandarmayi gectikten sonra isiklarda celikkayalar var ordaki sitelerdeym ben canim
Zeynepkbsk Havvanurerolll cirik marketi biliyor musun canim yada polipol diye bi kıyafet magazasi var 😁
Zeynepkbsk Havvanurerolll celikkayalara cok yakınım canim bende oyle anlatayim😁 hatta burda medaş falan var
Havvanurerolll Zeynepkbsk MEDAŞ da benim sokağın başı işte bir taraf jandarma bir taraf o medaşın orası karakayışa çıkıyor işte 😅