Havvanurerolll Zeynepkbsk MEDAŞ da benim sokağın başı işte bir taraf jandarma bir taraf o medaşın orası karakayışa çıkıyor işte 😅
Zeynepkbsk Havvanurerolll ben tam olarak karakayis caddesi uzerinde bimin çaprazındayım iste 😁😁 cok yakınız
busubusu LifeandFeel evt ssvd için doula istiyolar doğum fiyatı baya kabarık oluyo kaça yaptırıyo ssvd yi zehra hanım ☺️
LifeandFeel busubusu ssvd ayrıca bir ücret yok galiba tüm doğumlar medicanada 2500 bin ebe 500 de eğitim vericez ebe eğitim için ücretsiz yerler var numara vereyim dedi de benim oğlum küçük aşırı yaramaz o yüzden evde eğitim alıcam ücretli 4 bine geliyor yani 😩
busubusu LifeandFeel yok canm rengin hanım ssvd için 4,5 alıyo bi sor sen muhasebeye kaç tl diye bence emin olmuş olursun
Havvanurerolll Civciv123 aynen biz civcivle görüşelim diyorduk zaten hem gelmek isteyenlerde gelir 😀biz de bir türlü görüşemedik Zeynep ha unuttuk 😆
LifeandFeel Civciv123 ebeyle görüştük eğitimle beraber 1500 hastaneyi aradım şimdi ssvd hakkında bilgim yok dedi p tesi ararsanız detaylı bilgi verirler dedi bakalım ne diyecekler
Derryaa Civciv123 bende yeni doğum yaptm 12 gün oldu rengin hanımda 2500 tl doğum 360 tl oda parası sadece rengin hanımda indirim yok🤗🤗
Zeynepkbsk Havvanurerolll bencede çok guzel.olur hatta yürüyüşlerimize falan beraber çıkarız cok eglenceli olur 😁😁
Sbnm06 @Havvanurerolll ben 8 aydır gebelik olmuyor canım onun için gidiyorm 3 aydır tedavi goruyorm henüz bir yanıt yok acaba giden bilen sonuç alan var mı merak ettm.Sebnem gürkan profil gelinlikli foto var sarı saç ekleyin:)
Havvanurerolll Sbnm06 canım Şebnem Şahin Gürkan mı ? İstek attım ama yanlış kişiye gitmemiştir umarım 🤣