Rabiatalan Cinsiyetimiz belli oldu kızlar iki erkek ten sonra rabbim kızıda tattıracak insallah😍kızım oluyor hayırlısıyla👩👧
Melek31 Rabiatalan ayy ne güzel 🙏🙏 benim de öyle 2 kızdan sonra 16+4 um erkek bebek bekliyorum rabbim herkese gonlundekini yaşatsın inşallah 🙏❤🌹
Egefe Rabiatalan çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 10+0 haftalığım benimde iki oğlum var
Rabiatalan Muallimehanim 😂 ya inanırmısın ilk oğlumdan sonra birdaha asla dogurmam demistim büyük konusmamak lazımmıs 😂
Namebala Rabiatalan doktor iki kez kıza benzettim dedi ama emin olamadı bende kız isteyenlerdenim umarım öyle olur 😊
Rabiatalan Kitapsev cnm bana 12 haftalıkken kıza benziyor dedi. 13 haftalıkkende kız gibi dedi. Suan 15 hafta 2 günlüğüm kesin kız dedi. 🤗
Kitapsev Rabiatalan 11 haftalıgım bende haftaya kontrolum var sorsam mı doktora dıye dusunuyordum. Bazıları 14 ten once soylemıyormus. Bakalım benımkısını soyleyecek mı 😊
Rabiatalan Kitapsev ya genelde 12 haftada tahmin yapıyorlar. 11 haftada pipisi net görüldüğü için oğlumun 😂biliyorum belli oluyor erkekler daha önce
Rabiatalan Egefe rabbim öncelikle sağlıklı doğmayı nasip etsin. Sonrada insallah seninde bir kızın olur. Erkekten sonra bunu tatmak cok baska. Cinsiyetini öğrenince bana yazarmısın🤗
Happymotherr @Rabiatalan canım özele mi gidyorsun peki özelde daha net oluyor cinsiyet ultrason renkli oldugu için
Rabiatalan Happymotherr evet canım ama suan sehir dısında oldugum için tatildeyim burda devlette kesinlesti. Devlet hastanesinde daha iyi tespit yapılıyor diye duymustum.
Egefe Rabiatalan inşallah canım benim öncelikle rabbim bana ve tüm hamişlere sağlıklı evlat nasip etsin Allah’ın izniyle benimde bir kızım olur inşallah haber vericem 🥰