Hulyayncl Kızlarr tam 38 hafta oldum bugün ve isteğe bağlı sezaryen günü aldık 1 ağustos inşallah spinal anesteziyle bebişimi kucağıma alıcam hayırlı doğumlarda görüşmek üzere😍😍
Alarasel Hulyayncl ayy Allah bebişlerimze sağ salim kavuştrsn inşAllah🙏🙏🙏🙏❤️😍😍😍bnmde kısmetse 8 ağustos da olcak baklm kısmet bnmde isteğe bağlı sezryan olucak Allah izin verirse❤️🙏🙏🙏38+4 olcam o tarihde
Efsoo Alarasel canim bebeyin kilosu ne kadar☺benimki simdiden gelmek isdiyo😏😏😏zor tuttum 4 sm acilmam var.evde oturmusum😂
Alarasel Efsoo cnm bn doğru bulmuyrm bebek kilo boy vs paylaşlmadını yani bu bnm düşüncm kıyaslama vs hoş olmuyo annelernde kafası karışıyo paylaşana saygm var bnm tercihim değil. Ama drnu dinle sn başkasın abakma norml dediyse normldr.
Alarasel Efsoo bu arada haftan çok küçük değil dua et bol bol Allah yardmcn olsn merk etme doğsada belli bir haftayı geçmiş çünkü 36 sayılır artık bebişin maşAllah☺️☺️☺️😊😊😊sakin ol dua et. İş yapma hep yat.
Efsoo Alarasel Bende kiyaslamayi sevmem.ama cok kilolu gorduklerimide azcik moralim bozulmadi demesem yalan olur yani.ben hep doktorumun dediyiyle uyumlu goturuyorum🌹
butterfly4 @Hulyayncl gününün belli olması nasıl heyecanlıdır😊 benim de doğum Ağustos’ta ama günü belli değil
Alarasel Efsoo işte cnmm tam da buyuzdn bnce yazılmamalı işte insnların kafası alrışıyo ayrıca çok kilolu bebek demk sağlımlı bebek değildr sn drnu dinle onund ediği önmli her bebeğim genetiği vs farklıdır bide. Oyuzdn kafana takma.