aynenaynen Eda6161 anladım benim geçen hafta 2 cm açılmam vardı herhangi bişey vermedi bana yarın tekrar gidicem bakalım 🤷🏼♀️
aynenaynen Eda6161 gittim açıklığıma filan bakılmadı nst de sancım çıkmadı ama doktor neye dayanarak söyledi bilmiyorum erken olabilir diyerek ciğer geliştirici yaptılar tam bir bilinmezlik yani 🤷🏼♀️
Eda6161 aynenaynen Sağ salim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin rabbim ben de perşembe günü doktora gidicem ultrasona bakmaya tekrar rutin kontrol 😊
aynenaynen Eda6161 yapmadım henüz dün kontrole gittim nst de sancı çıkmayınca doktor yine bakmak istemedi yalancı sancılarım bile yok bizimkinin keyfi yerinde 🤷🏼♀️
Eda6161 aynenaynen yok canım geçen devlete gittim biraz mide bulantım vardı kötüydüm hem bebeğe falan bakcaktım saat 8 de gitmeme rağmen sıra bulamadım. Acilden giriş yaptım öyle muayene oldum. 2,5cm olmuşuz daha miniciğiz 😍 bakalım haftaya eşimle doktora gidicez hem ikili test zamanı geliyor hem bebeğe bakarız hemde ikili testte aradan çıkar dedim.
aynenaynen Eda6161 maşallah :) ikili testi nerde yaptıracaksın ben devlette baya sıkıntı çekmiştim kaç kere gidip gelmeme rağmen yaptıramamıştım en son süresi geçiyo diye özelde yaptırdım 🤷🏼♀️
Ozlemzolan Bende imperialde epıduralsezeryan yapdım bnm ıkızlerı.m prematuredogdular onur beydı dokdorum cokda memnun kaldım
zkk Ozlemzolan onur beyin ameliyatı nasıl? Doktorum kırhan bey ama tatilde şuan ve bayramda da onur bey hastane de , bi ihtimal ameliyatımı o yapabilir
YasemenKaan Ben 30 haftalık hamileyim,Trabzona yeni geldim. Yıldızlı imperialde özgür hanıma gittim,memnun kaldım.
Ozlemzolan zkk amelıyatı guzel gecdı uyanıkdım epıdural oldum gule eglene gecdı 😂 hastasıyla cok ılgılı tatlı dıllı yakından ılgılenıyor bnm erken oldu dogmum cok korkdum aksılık cıkarmı dıe ama alanında cok bılgılı. 2 gece yatrıo taburcu edıo. Kesı yerımde kucukde cok hızlı topaladı amelıyat oldugum gun yogun bakma cıkdım cocuklarmı gormeye okadar ıyıdı. Bazı dokdorlarn elı agır oluyor cok kovranarak uyananları gordum cok sukur onur beyın hastaları hıc ole degıldı