aynenaynen Eda6161 çok emin değilim şuan yanıltmayayım ama kırhan beye gidiyodu diye hatırlıyorum ayşe hanımla ilgili pek bilgim yok ama kırhan beyi duydum bi kaç kişiden iyi doktor olduğunu
1104ay Beyazlale ne kdar ucreti acaba sadece ultrasonla gormek icin gitmek istiyorum devlette pek anlasilmiyo bebek
Masalci Kızlar mesaj yazmıştım ama silinmiş görünüyor, forumda yeniyim, başkası silebilir mi benim yazdığımı?
Asli_62 Victoriaaa nasip ederse normal doğum olursa evet çünkü levent bey normal doğum taraftarı olduğu için şuanlık herşey Güzel doktor da çok ilgili o kadar para verip başka doktora gerek yok diye düşünüyorum canım
Victoriaaa Asli_62 Bende kendisine gidiyorum ama aşırı yoğun doğru düzgün ilgilenemiyor adam 😔 Başlarda çok güzel anlatırdı her şeyi detaylı, şimdi görüşmeleri çok kısa tutuyor ya koskoca hastanede 2 tane kadın doğumcu olursa böyle olur 😒
Yigitaras Eda6161 bende ımperialde onur beye gidiyodum . Aslında ilgisisinden çok memnundum. Ama özel olunca artık belli biyere kadar yettirebiliyosunuz. Tüm testler onlar bunlar her şeyi istedi bizden . Ilk kez dün numuneye gittim . Ayrıntılı ulstroson için . Doktor çok ilgiliydi. Devlet hastanesinde böyle bi doktor . Çok şaşırdım yani
MGi_6161 Yigitaras ben 36. Haftama kadar levent beye gittim devlete sonra özele geçtim kırhan beye epidural istediğim için. İyikide öyle yapmışım özel pahalı oluyo bence kontroller için devlet yeterli
Yigitaras MGi_6161 evet aynı şeyleri yapıyolar. Diğerinde para veriyosun onda vermiyosun 😊 devlet hastanesinde tek şikayetçim sekreterlerin suratsizligi kendilerini doktor sunmalarını. Ve çok kalabalık olması . Özelde 1 saatte işini hallediyorsan orda 2 saatte
Nurcan6148 Eda6161 Valla ben ilk doğumumu bakiye hanımda yaptım mecburen kendi doktorum sehir dışındaydı.Çok zor zamanlar geçirdim doğumda ve doğumdan sonra.Bir doktorun güler yüzüne,çok konuşmasına kanmayın derim tecrübesine bakın.İkinciye hamileyim d ev let hastanesine gidiyorum özele tövbeliyim.
Yigitaras Nurcan6148 Selen gürsoy erzincan . Çok ilgiliydi ama gerçekten . Yaklaşık 20 25 dakka bakti . Tüm organlarına
Nurcan6148 Yigitaras evet perinatolog o duydum onu.Doktorunmu yönlendirdi normal randevu alamıyorsun ona.