Sema_kerim2018 39+2 ama tık yok. Ilık duşlar, hurma, yürüyüş hepsini yapıyorum ama gelen giden yok. 😕
arzmsla Sema_kerim2018 vallaha ben gunde 10 bin adim atiyorum dus aliom.hurma acilma bile yok inanmiyorum artik onlara
Dilarabaydar 40+0 tık yok artık doğuramadın mı sen sorularından her gün birilerinin doğdu mu diye aramasından bıktım ☹️ Çok nazlı çıktı benim kız😀
LinaPrenses 😀Ozmn sn gunlernizi bolca yatarak gecirin kizlar hala fırsat varken dogunca mumkun olmuyo
theo Zeynomasal4 bu kadar bekletiliyor mu ya? ben en fazla 41 e kadar bekleniyor sanıyordum. devlete mi özele mi gidiyorsunuz?
Zeynomasal4 theo devlet hastanesine gidiyorum bir sorun olmazsa bekletiyorlarmış 2 günde bir kontrole gidiyorum suyu nasıl açıklık var mı diye
theo Zeynomasal4 bende 39+5 im. stres yapma bebeğe de yansır. bende devlete gidiyorum bebeğin herşeyi iyise bekletiyolar 41 e kadar bekleriz dedi benimki de
Zeynomasal4 theo benimde 41 den sonra dığurtmamız lazım dedi ben sezaryenden çok korktuğum için ister istemez stres yapıyorum tabi bir de meraklı insanlar sen daha doğuramadın mı diye her seferinde soranlar 🤷🏻♀️
arzmsla Zeynomasal4 ay birak dogurtsunlar normal sezeryan vallha bende diycem doktora dogurtun artik diye 😃😀