Elifece
Peki senin o açtıgın paylaşımı bir başkası açsaydı senin söylediklerinin aynısını deseydi ve sende bunu görseydin senin cevabın ne olurdu o kişiye ? Şuan diceksin ki sizin gibi olumsuz yönde şeyler söylemem dersin. Ama o öyle olmuyor ben sana cevap yazmamıştım ama çok kızmıştım eşime bile söyledim o be demek ya demişti. Bende ultrasona girdim bebegimin herşeyini gördüm hiçbir sıkıntısı çıkmadı çok şükür. Resmini verdiler bebegimle alakasıyok gibiydi düzgün çekilmiş halini vermişler ama demedim ki ne kadar çirkin diye sadece dedğm şey aman yaa düzgün çıkmamış olsun napim ben onun herseyinin tam oldugunh biliyorum ya o bana yeter dogdugunda nasılsa bi sürü resmi olcak dedim. Ama yinede resmini herkesin görecegi yere koydum 🙂
Sana tek kızılan şey çocuguna cirkin demen bakanıyorum demen. Bunu demek yerine diyebilirdin ki yaa kızlar ben ultrasona gittim ama bebegimin resmi düzgün çıkmamış keske düzgün verselermiş deseydin ki resimde önemli degil ozaman herkes sana destek olrdu yanında olurdu.
Bu postta da hakkımı helal etmiyorum demek yerine kızlar o gün böyle böyle bi durumdaydım kusura bakmayın çol pişman oldum hormonlarıma verin falan deseydin ama onh da yapmadın.
Allah saglıkla sıhhatle kucagına almak nasip etsn daha da bişey diyemeyecegim.