sleepmodeon Osgem2019 yanlış hatırlamıyorsam 11-12. haftalardaydım feci grip+beta olmuştum. bi pazar günüydü ateşlendim; eşim dışarıda arkadaşlarıyla birlikteydi, tek başıma arabaya atladım acile gittim serum takındım geldim evime. ne kendime stres yaptım bu durumu ne de eşime söylendim. tez zamanda toparlanırsınız inşallah siz de 🙏
Osgem2019 sleepmodeon inşallah ya öyle ateşlenmedim şükür ama benimki daha 7 haftalık ya ilaç hiç birşey vermiyorlarmış 10. Haftaya kadar o zorluyor beni .
sleepmodeon mucize42 hamileyim diye eşine türlü bunalımlar yaşatanları şaşkınlıkla izliyorum. kendi kendine yaptığı gereksiz baskı yetmiyormuş gibi bir de adamcağıza yapıyor baskıyı. ev işleri noktasında da ben biraz tembel biriyim ama elimden geldiğince devam ediyorum günlük rutinime.
mucize42 sleepmodeon sonra bu adamlar ikinci üçüncü çocuğu istemiyor diye sagda solda laf ederler ben olsam bende istemem adamlar haklı🤣
sleepmodeon Seda05 annelerimiz çok tatlı ya 🥰 heyecan, mutluluk bir araya gelince iyice üzerimize titrer oldular. rabbim hepimizin annesine ve evlatlarına hayırlı ömürler versin.
sleepmodeon EngucluAnne paketli gıda, gazlı içecek tüketen biri değildim zaten şu anda da tüketmiyorum. çikolata ve dondurmaya zaafım var 😊
sleepmodeon defne55 oo benden cesuru varmış :) sakatat konusunda doktorum uyarmıştı o yüzden hiç yemedim. doğumdan sonra bol sarımsaklı işkembe çorbası içmeye gidicem 😂
sleepmodeon mucize42 bir de bunların doğumdan sonraki safhası var ki felaket resmen. kalabalık grupla pazar kahvaltısına çıkan anne “taci, kız hiçbir şey yemedi bak” der ve arkadaşlarıyla sohbete geri döner. bu adam nasıl başka çocuk istesin daha ne yapsın bu adam. 😂
lilamom sleepmodeon bencede katiliyorum birakin 9 ayi 9 haftada kendimiz ve etrafimizdakileri dusunemiyorum. Bazi arkadaslar demiste, fazla kasmanin alemi yok yiyin icin derken gunde iki uc bardak kahve sigra alkol cig et yiyin icin falan diyen yok zaten 😂
haklisinesracim sleepmodeon komşum da hamile bana surekli saat saat yaziyor simdi badem yicez şimdi ceviz yicez simdi süt içicez bir saniye cikmiyor hamilelik psikolojisinden normal yasantisina ara verdi kız resmen
sleepmodeon haklisinesracim onlar saatle mi yenip, içiliyormuş 🤔 gece uykudan uyanıp soğuk süt içiyorum doğru mu acep 😂
sleepmodeon Osgem2019 bağışıklık sistemimiz düştüğü için oluyormuş. azıcık sabret, rahatlarsın 1 haftaya.
bsrgz sleepmodeon bana kendimi iyi hissettirecek ne varsa yapıyorum tabiki çok kasmadan zorlamadan. Ilk 4 ay çok dikkat ediyordum sonradan amaan dedim 😊
ozlemky sleepmodeon kesinlikle katılıyorum size, formda bazen gezindikçe bazı annelere bakıyorum sanki hasta gibi muamele yapıyorlar kendilerine. Tamam normal hayattakinden daha dikkatliyiz ama sonuçta hasta değiliz ki biz hamileyiz 😊 yediklerimizden ölmeyiz, ya da zaten bebeğe zararlı olan şeyleri biliyoruz. Bide hamileyim diye eşine çektirenler var tabi, bunu da yağlayıp ballayıp anlatanlar 😊 bu tip insanları da anlamıyorum.
sleepmodeon ozlemky sigara, kahve, kola, fast food vb. bunların zararlı olduğunu artık 5 yaşındaki çocuk bile biliyor. illa her gün “kaç bardak su içiyoruz” mu demek lazım. yaz günü, 2 canlıyız, hormonlar coşmuş 2 lt’den az tüketmek mümkün mü. 😂
haklisinesracim sleepmodeon evet ara öğün filan oluyomus 😁 ben de süte buz atarak içiyorum gece kalkip 😂😂
Tazeanne0134 sleepmodeon kuzum sırt üstü yapma demelerinin sebebi hem senin rahatın için hem de omurgandan geçen atar ve toplar damara bebek baskı uygulamasın diye canım yani hem senin hem de bebeğin için önemli internette bi çok doktorun bununla ilgili videosu var bi bak derim 😊 senin için herşeyi araştır kimseye inanma doktorun ne diyorsa ya da doktorlar ne diyorsa onu yap hurafelere saten inanma
sleepmodeon Tazeanne0134 bel fıtığım olduğu için gün içerisinde bir yarım saat olsun belimi rahatlatma ihtiyacı duyuyorum. aslında ağrım o kadar şiddetli ki hamile olmasam kesin doktor 1 haftalık iğne yazardı. doktoruma sordum uyku pozisyonunu; istediğin gibi uyuyabilirsin dedi. zaten gece deliklisiz uyku uyuyamıyorum, kıpır kıpırım, yattığım gibi kalkmadığımdan devamlı tek bir pozisyonda kalmıyorum. canlarımız allaha emanet inşallah bir sorun yaşamam.