sleepmodeon Tam olrak senin gibi yapıyorum. Ben sağıma yatınca daha rahat uykuya dalıyorum nefes alabiliyorum solda sıkışıyorum bazen tam tersi oluyor solda rahatım sağda daralıyorum. O an nasıl yatarak rahat ediyorsam öyleyim.
Dışardada yiyorum abur cubur da yiyorum su da içmeye çalışıyorum çok zararlı olan şeylerden uzak duruyorum diğerlerinden de az az kaçamaklarım oluyor ama dışarda yerken çekinmiyorum. Şükür hiç bişey olmadı 🙏🏻 Kilo alırsın onu yeme ekmek yeme makarna yeme vs ama canım istiyor canımın istediği kadar yiyorum. Ekmeksiz doymuyorum ayrıca hem zaten böyle çok yiyen biri değildim. Bebeğim için yiyorum aç kalırsam halsizleşiyorum eliö ayağım tityor evde tekim düşüp kalsam kimin haber olur eşim işten gelene kdar? Kimseniin. 28 hafta 3 günlüğüm 58 ile hamile kaldım 70 oldum. Karnım basenim popom büyüdü tesettürlüyüm belli olmuyor. Doğurunca elbet vereceğim 10 kiloya yakın bebeğin suyu, kordonu, plesantası, artan kan hacmi, bebeğin kendi kilosu, büyüyen rahim ağırlığı derken gidecek gitmeyeni de veririm ne olacak? Bir daha bu günler geri gelecek mi gelmeyecek.
Sağlık sorunu yoksa kilonunda önemi yok benim için. Onu yeme bunu yapma ayakta durma çok gezme saç kestirme vs vs. Bende sanıyordum bir ben rahatım böyle 😁🙈