Prensm Çok şükür sayılı günlerimiz kaldı 🙏🏻 Ama ağrılarım, sancılarım çok oluyor karnım çok sertleşiyor ayaklarım çekiliyor gibi oluyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ gece uykularım yok🙁 bugün doktora gidicez. İyice zorlaştı artık 39. Haftada olup ben gibi olan varmı 😌
EbruTmtrk Prensm Bende ne ağrı sancı nede bi belirti 39+2yiz. Bi anda gelir diye ümitle bekliyorum inşallah
NALINN Benimde sancim çok ama açılma vs yok 39. Haftadaym hareket durumu nasıl sizde kayma şeklinde mi yoksa hep tekme mi benim karışık
EmraheydaBier EbruTmtrk seninle aynı durumdayım bide sebebini bilmediğim bi enerji yaşıyorum çok fena valla sanki hiç gelmicek daha 2 3 ayım var gibi hissediyorum😂😂
EbruTmtrk Prensm geçen salı çatı muayanesinde rahim ağzı kapalı demişti bu salıda bakmadı haftaya 40olduğunda bakarız dedi doktor çünkü sancı belirti olmadığı için gerek duymadı
NazLByrmgLuu vermediler hayır bugünde bekleyelim diyorlar anlamadım nişanım geldi acılmam var neden sancım yok neden doguramıyorum 😔😔
Prensm NazLByrmgLuu Olabilir canım üzme kendini kimisine sancı veriyorlar yinede olmuyor sancı mesela. Hayırlısı neyse o olsun sağlıkla alda bebeğini kucağına
CiaoBella NazLByrmgLuu canım kırk haftayı doldurmamışsın daha bence panik yapma kırk artı da sancısı gelen çol var
Zeynosunannesii NazLByrmgLuu keske hastane yatmasaydin canm benimde 3 cm acilmam var nisanim geleli bi hafta oldu daha gunum var diye yatisi kabul etmiyorum 38+6 yim kendi sancimi bekliycem
EbruTmtrk EmraheydaBier 😅 bende hiç doğmuycakmış gibi 5 gün değilde 5 ay varmış gibi bi his 😅 Enerji gelmeside doğuma yaklaştığında olurmuş. Doğumu başlatmak için yaptığınız şeyler var mı
EmraheydaBier EbruTmtrk hurma ye diyolar hurma yiyiyorum sadece doğumu başlatmak için öylr bişeyler yapılıyomuki hemen deniyim😂😂hurma açılmayı kolaylaştırıyormuş onuda oyüzden yiyorum
Prensm EbruTmtrk Anladım canım demekki keyifleri yerinde hiç gelmeye niyetleri yok 😀 Bende bikaç gündür var bakalım hayırlısı 🤗 Hurma yiyorum 3 yada 5 tane başka bişe yapmıyorum yürüyemiyorum zorluyor artık malesef 🤦🏻♀️
EbruTmtrk EmraheydaBier Günde kaç tane yiyosunuz 🙂 doktorum bacakları açıp hafif sandalyeye oturup kalkar gibi çömelme hareketi önerdi bide yürüyüş, sıcak duş, göğüs ucunu uyarma diyolar tabi ama hepsini yapamıyorum düzenli olarak bende hurma yiyorum 😅
EbruTmtrk Prensm Bende 5tane yiyorum hurmanın sayısında kararsız kaldım 😀 demekki canım hayırlı zamanda gelsinler bana erken doğum dediler en başından böle olunca bi sabırsızlık oldu bide kız benimki kızlar daha erken gelir derler 😅
TubaMustafaDurmaz Prensm bol bol yürümeye çalışmalısın açılma ve sancı olur benim ablamında o şekildeydi annem onu bi yürüttü neredeyse yarım saat hiç durmadan normal doğum yaptı sancısı geldi yoksa günü de dolduğu için sezeryana alacaktı doktor 👩⚕️