Akarsu Merhaba anne adayları 🤰 Napıyonuz nasılsınız hamilelik nasıl gidiyo, hamileliğin bu evresinde nelere dikkat ediyorsunuz, duygularınız nasıl, kendinizi nasıl hissesiyorsunuz?
Deletedmom3 Akarsu merhabalarr simdilik iyiyiz bulanti kusma vs yok ama arada kasık ağrısı oluyor birde geceleri uyuyamiyorum artik 🤦🏻♀️
kayramom1 Akarsu aşırı kaygılı ve mutsuzum hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı
Oznurcevik Akarsu ilaç kullandığım için bulantılarım biraz normale döndü fakat bu aralar baş ağrılarıyla başım dertte😏
guzinn Deletedmom3 Deletedmom3 bende normalde çok uyurdum ama sabahları erken uyanıyorum istemsiz🤦🏻♀️
Akarsu Deletedmom3 evt benimde Deletedmom3 bendede bulantı yok ama aşırı bi halsizlik var geceleri çok uyanıyorum aklım sürekli onda onu düşünmeden yapamıyorum bazen korkuyorumda ona bişey olur diye
guzinn merhaba bende şubat annesi olacağım inşallah şuan 9+4 olduk♥️🙏 Hangi ildesiniz ben istanbuldayım. Duygularıma gelince ben bazen hamile olduğumu unutuyorum 🙈 ama sanırım çok küçük diye demi sizlerde durum nasıl
_Cansuu_ guzinn bulantilarim olmasa bende bazen hamile olduğu unutuyorum canım daha minnak diye tam o duyguyu oturtamadim galiba :) karnimiz belli olunca daha iyi anlicaz sanırım
Deletedmom3 guzinn aynen sabah 6 7 de uykum bitmis bi sekilde uyaniyorum gece de cok sık uyaniyorum uyumam 2 yi buluyo sacma sapan kabuslar goruyorum 😅🤦🏻♀️
Cansdfn Selam. Bende Şubat annesi olcsm insallah 14 Şubat gözüküyor Doğumum😍10+5 haftalığım bulantı kusma oluyor arada dusuk tehlikem olduğu icin sürekli yatıyorum is yapmak yasak 🤰🏼Hersey bebislerimiz icin 🙈🤲🏻🤲🏻
Akarsu kayramom1 bende daha önce bi düşük yaşadığımdan olacak çok kaygılıyım ev işlerini yapmaktan korkuyorum sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Selay Mrb 9+4 benimde bulantılarım azaldı şükür 🙏 sadece gece tuvalete çok gidiyorum. Bende erkenden uyanıyorum
kayramom1 guzinn çünkü herseyi ince düşünmeye başladım olmayacak seyleri ya olur sa düşüncesiyle yaşıyorum kendimle savaşıyorum resmen kaygılıyım sağlıklı olacak mı yok oyle olur sa yok boyle olursa düşüne düşüne hayat kalitesi düşüyor o yüzden
Hazal91 Bende Şubat annesiyim. Sabahların istemsiz erken kalkmalar ve saçma rüyalar bende de var. Anlatmadayız biz de.
Turna20 Merhaba ben de 10+0 benim de bulantılarım zaman zaman azalıyor zaman zaman ortaya çıkıyor ama kusma yok çokşükür. Dün rahimde küçük bir alanda şüpheli bir durum gördüğünü söyledi doktor(kanama alanı) ama öyle gelen eden bir kanamam yok. Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Tlysfk Turna20 Cumartesi de benim aynı oldu iğne verdi doktor. Aktif bende de bir şey yok ama insan genelde korkuyor. Bizde bugün 10+0 olduk bugün. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş🤲🏻