Merhabalar güzel anne ve anne adayları hastahane hakkında , odalar, doktorlar, fiyatlar hakkında bilgisi olan lütfen paylaşabilir mi??
Ani bir durumdan dolayı hastahane değiştirmem gerekiyor da buraya yönlendirildim evimede uzak olduğundan öncelik sizlerden bilgi almak istedim inşallah birileri görür🙏🏻🙏🏻
Ankara sincan koru da doğum yapanlar bakabilir mii ya da fikri olanlar
Sewwo orada Hüseyin bey var adam işinde çok iyi. Sincan koruya gidecekseniz Hüseyin beye gitmenizi tavsiye ederim canım.
CicekGirayBysl teşekkür ederim,hüseyin pehlivan ı önerdiler zaten evet ;)
peki başka bilginiz var diğer sorularım hakkında sadece doktor öneriniz mi var dı.
Bende bu c.tesi gunu dogum paketini aldim doktorum huseyin pehlivan biz cok sevdik doktorumuzu zaten tavsiye uzerine gitmistik iyikide gitmisim. Fakat odalarina bakmak benimde sonradan aklima geldi. Bir sonraki kontrolde bakicam insallah
Fiyat olarak ta 16.haftadan sonra basladigimiz icin hastaneye 2.dogum paketini aldik 4100 tl fiyati
Minisveannesi
ben artık doğum paketi almam da:) 36 +2 oldum kendi hastahanemde çocuk doktoru ayrılmış ve doktorum erken gelme durumuna göre riske atmayalım diyip orayı önerdi .
Hastahaneye hiç gitmedim . Genelde iyi diyorlar. Ama gidenlerden bilgi almak iyi olur.
Minisveannesi pakete neler dahil denildi size peki ?
Merhaba 😊 ben sincan koru Hüseyin pehlivanın takibindeyim. Çokta memnunum. 24+5 haftalıgım. Kardeşim de Hüseyin hocada dogum yaptı bende kardeşimden dolayı ve de fiyatının makul olmasından dolayı koru hastanesi Hüseyin hocayı tercih ettim. Odaları gayet hoş ve temiz. Banyo ve tuvalet mevcut. Kafanıza takılan başka sorular varsa cevaplayabilirim 😊
Sewwo 8 muayene hakki dogum sezaryen yada normal kapi susu serbeti 1 seferlige mahsus tam kan sayimi ve gerekli tahliller dogumdan sonra diyetisyen yada psikiyatr dan 1 ucretsiz randevu birseyler daha vardi sanki ama hepsini hatirlayamiyorum
isyo faika hanima gittim ilk muayene de fakat cok evhamli bir doktor taramalari istemiyorum hocam dedigimde ama nasil olur ben istiyorum butun taramalari dedi. Bende zaten ondan daha evhamli 🤣 yok dedim esime ben psikolojimi bozaman huseyin beye gidelim iyikide gitmisim relaks bir adam guler yuzlu ilgili espirili
Sewwo sadece doktor canım. Arkadaşım koru da Doğum yaptı odaları rahattı eşi girdi Doğumuna foto cekimi vs. 32. Haftasında Doğum paketi almıştı 3bin civarı ödedi. Muayene ücreti doktordan doktora değişiyor ama 150 tl alan doktor da var 200 tl alan doktorda. Bu bilgileri de arkadaşım söyledi ☺️
Minisveannesi belki o anlık bi şeydir. Çünkü beni acayip rahatlatan bi doktor. Detaylı tarama testini devlet hastanesinde yaptırdım risk gözüktü hatta en iyi ihtimal down olacağını ölü doğum yapabilecegimi soylediler. Hemen faika hanımı aradım prof aydan biriden randevu ayarladı. Yuz yuzeyken benim de tarama testlerimde sorun çıkmıştı sağlam dogdular diye sarılıp teselli etti. Aydan biri sağlıklı oldugunu soyleyince benden çok sevindi, gozlerinin icinin güldüğünü gordum hadi gozumuz aydin diye tepki verdi. Sağlıcakla kucaklarımıza alırız insallah 🌸
Dilosunuguru muayene ücreti nedir kendisinin.
ben sadece doğum için orayı düşünüyorum da . Ama en azından bu kontrolümden itibaren oraya gideyim.
acaba fiyatların içinde ki hizmetler neler yani fotoğraf çekimi oluyor bazı hastahalerde ya da işte refakatçi dahil deniliyor.
ben bugün çağrımerkezini aradımda 3400 doğum epidural istenirse 3800 denildi başka bilgi verilmedi. Yakın olsa gidip detay alacağım ama uzak.
CicekGirayBysl teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻😊
Sewwo muayene ücreti 155tl idi ben 6 haftalıkken değişmemiştir herhalde. Doğum paketi aldım ben 4350tl 6haftadan itibaren gidiyorum. Sadece epidüral istersem 400 TL ödeme yapacagım. Doğum paketi içerisinde de çocugun ilk aşısı işitme testi ve muayenesi var. İlaveten diyetisyene ve psikologa 1 kere muayene olma hakkı var. 1gün konaklamalı. 2 gün olursa ücret ödenecek.
isyo valla siz bunlari yazarken acaba ayni doktormu diye suphe duydum 😊 ben ve esim o elktrigi inanin hic alamadik. ultrason ve bizimle gorusmesi 10 dk yi bulmadi inanin
Minisveannesi doğrudur 😊