Ayse_Gul Kızlar günde 2,5 3 litre su içebiliyor musunuz ya ben sabahtan beri anca bitirebildim 1 litreyi 🤦🏻♀️
Iremgokce Ayse_Gul bende canım ama artık başlıycam çünkü 4 ayımda bacağında çatlak oluştu bu birz gemetik ama su içmenin doku genişlemesinde çok etkisi varmış bende şuan birtane kırmızı çizgi oluşmul ben anladım çatlak devamı gelmesin diye direk düzenimi değiştirdim sanada tavsiye ediyorum zorla kendini
Ayse_Gul Emibra Adana gibi bi yerde de 3 litre su içmem lazımmış 🙄 sırf bunun için Eşime tayinini istettircem 😂
Tugbaolgnn Bende içemiyorum normalde de içrn bir insan değildim ama hamile kalınca mecbur içmek zorundayız kendimi zorluyorum ama yok yanş 2.5 olmuyor o. Heralde o kdr içsem patlarım 😀
Ayse_Gul Tugbaolgnn her içtikten sonra lavaboya gidiyorum bu sefer su içmemin bi anlamı kalmıyor gibime geliyor 😂
Senemufuk Ayse_Gul lavaboya gittiğimiz için daha çok ihtiyaç var suya bence zorla biraz kendini sağlık için herşeyden önce su önemli
Mervemim Su içemiyorsanız komposta falan için önemli olan sıvı tüketmek sıcaklarda komposto buz gibi bi ev yapımı ayran müthiş oluyor :)
Nnurmehmet Adanada yaşıyorum ve 3.5 litre rahat içiyorum hatta daha da fazla içesim geliyor ama zehirlenmekten korkuyorum doktorum 3.5 litre yeter dedi . Aşırı iştahsızım hiçbirşey yemiyorum ama sadece şu içiyorum 🤗💃🤰
Ayse_Gul Nnurmehmet ya o su içme iştahından banada yolla biraz 😂 sabah beri kendimi zorladım 1 litreyi anca bitirdim 🤦🏻♀️
Ayse_Gul Iremgokce bi yere gittiğimde herkes bişey içiyorken ben su istiyorum ama düşün onu bile içesim gelmiyor miğdem bulanıyor 😔
asyagibi Ayse_Gul yok kuzum ımkansız hele 30 haftaya girdiğimden beri midem bana su gönderme diye diretiyor birde çok fazla midemden dolayı hastalanmaya başladım sebebini bilmiyorum 🤷🏻♀️ su da içemiyorum 😔
Mervemim [silindi] canım hepten de susuz kal demedim en az 1 1 bucuk lt suyumu iç devamında da öyle yap bnde oldum idrar yolları efeksiyonu doktor bol sıvı alımı diyor tedavi için bir tek su işe yarar demiyor