Tubasim https://i.hizliresim.com/86PmyV.jpg 5 dk içerisinde silik çizgi çıktı. Yine kaset testlerin bir oyunu mu anlayamıyorum. Adete 1 gün var.
Nnurmehmet Tubasim Benimde böyleydi ve 5+5 haftalık hamileyim canım 😘 Gözün aydın hamilesin inşallah kan ver kesinleşsin🧡
Tubasim Esrayusuf dünde yaptım dünki fotoda çok belli olmuyor silik kalın görünüyordu dün bugünkü çizgiye benziyor . Anlayamıyorum 🤷♀️ Bi kaç güne adet olurum zaten de sabretmesi çok zor
Halem Esrayusuf Esra hanım meraba benimde 2 ci çizgi cikti idrar testinde ama adetime 3 gun vardı dün kan testi yaptırdım beta 37.2 hamile olabilir miyim
Halem Nnurmehmet meraba canım benim te 2ci çizgi cıktı sonra kan verdim beta 37.2 çıkmış hamile olabilir miyim
Tubasim Serpil02 yüzde yüz yoktur ben Eminim buna hiç heveslenmiyorum bu yüzden. Bu ay ilk defa yumurta takibi ovulasyon hiçbi şey yapmadım yumurtlama gününü bilmiyorum adet olunca doktora gidecektim bu ay pko sendromu teşhisi konulmuştu
Bdjd Tubasim ya bende oyle soyluyordum atet gecikmesi diye diye 15 gun gecikti test yapmadim bir yapdim hamileymisim😃 in se Allah sizdede oyle olur birde bende iliski adetime 9 gun kala olmusdu
Serpil02 Tubasim ama direk neden böyle olumsuz konustunuz ki inşallah vardır da buraya müjdeli haberini verirsin
Senasybn Tubasim bende artyık takip etmiycem dediğim ay ablamın baskısıyla test yaptım ve hamile çıktım şok olmuştum :)
FeyzaCelik Tubasim 2 gün kala aynen böyle çıkmıştı acilden kan verdim ve gebe olduğumu öğrendim. Kan ile emin olabilirsin canım ❤️
GzdPera Early predictor le deneyin bir de.normal kaset testlere gore bi tik pahali ama adete 6gun kalana dek sonuc veriyomus.benim arkadasim 3 haftalikken yakaladi early predictorle
Nnurmehmet Halem Tekrar kan ver değerin 2 katına çıktıysa sağlıklı bir gebelikdir canım gözün aydın insallah değerin güzel artar herşey gönlünce olsun inşallah 🤲💐🧡
Nemoanne Test alırken ben üçer beşer ve farklı markalardan alırım garanti olsun diye,o kadar hatalı testle karşılaştım ki..bence başka marka testlerde deneyin birde . Benim görüşüm gebelik var gibi diyorum