Aysedgrlikrkmz Anneoluyorr1 bende izmirdeyim aynı sorun var kokudan ziyade sürekli t er basıyor duştan çıkıp giyinene kadar yine terliyorum 🥵 normalde sıcaktan etkilenen biri değilim ama hamilelikte serin yerler bile sıcak geliyor 😓
Deletedmom217 Karbonat ve limonu karıştırıp pamukla koltuk altlarınıza sürerseniz sabahtan gün içinde koku olmuyor. Doğal deodorant :)
Biryabanci1 Etkinmhmt Şırnakta yaşıyorum cizre de 46 derece burası ya yok böyle birşey zaten uyuşmalarım başladı öyle kesiksiz uyku haram artık 😣 Zaten sıcaktan asla uyuyamıorum 🤷🏼♀️ sıcak mahvediyo beni duş alsamda fayda etmiyor 🤷🏼♀️
R_Arslan Anneoluyorr1 organik roll on kullaniyorum ben ter kokum yok ama asiri terliyorum gunde 3 kez dusa girsem girerim yani😑 bunaldimmm
Rbs111 Anneoluyorr1 hayatımda hiç ter kokmadım hamilelikten beri aynı koku bende de var Nivea koltuk altı sprey aldım 1 saat sonra aynı koku devam
Alarasel Anneoluyorr1 dışarı çıkmayın mecbur kalmadıkca klimayıda açın oh evde terlmez herlde klimada açık 😀🤭🤭bide adidasın deodunu tavsiye ederm
Deletedmom0042 Biryabanci1 senin yasadigin yerde yasasam buzdolabina girerdim heralde 😁 bugun 30 dereceyi bile bulmadi burda hava 🤲🏻😁
Damla43 Askkokuluyavrum merhabalar bende şuan hamileyim ve acayip ter kokuyorum acaba hamilelikten sonra geçtimi