Anneoluyorr1 Resmen dustan çıkıp eksi ekşi ter korkuyorum hormonlardan mi acaba hiç böyle bişey görmedim sürekli dusa giriyorum çıkıyorum 10 dk sonra aynı koku insallah dogumdan sonra geçer
Biryabanci1 Anneoluyorr1 Doğrudur canım.. Bende terlemekten sıkıldım artık sıcağa hiç gelemiyorum bunalım geçiriyorum resmen 😣
seyma281015 Anneoluyorr1 bu sene su faturası fazla geliyor bize😂 ben hergün duştayım, bazen sabah akşam giriyorum. Kızım zaten su delisi küveti doldururum oynar durur banyoda takılıyoz hep😂
Nazli_zeyno9 Anneoluyorr1 yalnız degılsın canım bendede var aynı sorun pudrala ıstersen koltukaltını belkı daha rahat edersın
Ozgehasan Çok sıcak malesef elimizde olmayan bişey her gün duş almaktan derim soyuldu artık kıyafet degistire degistire bi hoş oldum 😄
Yasmus55 Aaa sizi tuzlamadılarmı yoksa 🤣🤣🤣🤣 şaka tabi sıcaklar fena terlememek kokmamak elde değil sanırım 😊
Etkinmhmt Pis koku yok ama artık gerçekten duşa girmekten bıktım ya üstümü giyinene Kadar gene aynı ter içinde kaliyosun bide ben Antalya da yaşıyorum burası daha beter sıcak
Biryabanci1 Etkinmhmt Şırnakta yaşıyorum cizre de 46 derece burası ya yok böyle birşey zaten uyuşmalarım başladı öyle kesiksiz uyku haram artık 😣 Zaten sıcaktan asla uyuyamıorum 🤷🏼♀️ sıcak mahvediyo beni duş alsamda fayda etmiyor 🤷🏼♀️
Dilaramerve Ozgehasan bende alanyadayım 37 gördük mşallah dün bıktım kendimi ve çamaşırları yıkamaktan artık 🙄gündüz duş alıyorum kocam geldimi yanaşasım gelmiyo kokuyorum diye 😂
cansn99 Anneoluyorr1 ya aslinda bende de durumlar oyleydi ama agrado diye bi deodorant kesf ettim 0 ter kokusu hergunde dus aliyorum kurtuldum ter kokusundan
Ozgehasan Dilaramerve Bende kokma yokda terleme var2gündür çok sıcak geceleri artık uyuyamiyorum eşim iyi diyor hava hatta ortunuyor o ama bana sıcak esiyor Gibi sanki hamilelik de etkiliyor sanırım😄
Burcuveburcum Anneoluyorr1 Duştan sonra garnier mineral rollon kullanın çok fayda ediyor hem kuru tutuyo hem hoş hafif bir kokusu var
Betuel11 fazla baharatlı şeyler tüketmeyin ferah taze nane meyvve yiyin bol su için bende terliyorum ama koku olmuyor çok şükür benim sıkıntımda hiç terlemeyen biriydim isterse 40 derece olsun şimdi çok terliyorum 😞 çok şükür ki koku yok
Askkokuluyavrum Anneoluyorr1 bende ayni dertten muzdaribimm hic ter kokmazdım ama su son 2 aydir deli gbi kokuyorum eşim bile farketti çok utanıyorum o zaman
Damla43 Askkokuluyavrum merhabalar bende şuan hamileyim ve acayip ter kokuyorum acaba hamilelikten sonra geçtimi