Kızlar alti üstü 2 dikiş atılmış o bile benim canımı yakıyor dünden beri can cekisiyorum resmen çok acıyor başına gelenler bu dikişler ne surede geçiyor acaba ve acısı ne zamana diniyor
Normal doğum dikişleri
ikimelekannesi___ 29 gün oldu doğum yapalı benim hayla acır🤦🏻♀️
Yasmnnn deme kiz o kadar mı uzaninca niye aciyor bunun sezeryandan ne farkı kaldi anlamadım ben yani birde büyük lavabo ihtiyacınıza ne zaman çıktınız acaba bende ciddi bir gaz var ama onu yapamıyorum ve korkuyorum da yapmaya
ikimelekannesi___ 20 gün oldu Doğum cnm çok şükür öyle aman aman bi acı yok ama sızladığını hissederim arada bir öyle bir agri girer ki beni yerden yere vuruyor ama ben Doğumdan itibaren bol bol soğan yiyorum antibiyotik etkisi olduğu icin sanırsam o yüzden bu defa erken toparladım ilk Doğumda mahvolmuştum sizde soğan tüketin bol bol hemde sut yapiyo cnm
ikimelekannesi___ valla ben ertesi gün çıktım tuvalete bende senjn gibi çok korkuyordum ama kayısı suyu içtiğim için bol bol hiç zorlanmadım
ikimelekannesi___ ahh kuzun 2 dikişle bu kadar zorlanıyorsan benim gibi bi ton dikisin olsa demekki hiç duramican makata kadar dikisliydim doktor krem batikon vermedi mi teniz tut 15 günde iyi geldi 3.gün tuvalete çıktım ama kabız oldum o kadar sıvı tüketmeye rağmen oda basur'a dönüştü malesef dikkat et basur dikişten kat kat zor
ikimelekannesi___ canım artık ağrı yok ama arada sızlıyor sadece dikişlerim düştü şükür ama lavaboda çok ıkınırsam ağrı yapıyor kabız olmamaya çalışıcaz mecbur ilk günler kabız gibi olmuştum o çok zorlanmıştı.. Tamamiyle nezaman iyileşecek bilmiyorum
hunilimom Allah razi olsun canim hayir daha bisey vermediler maalesef benimde dün doğumdan öne ve doğum sırasında diskimi çıkardım çok afedersin ondan sonra daha hiç gitmedim ve zaten korkuyorum da ama aşırı derecede gaz cikariyorum
Yasmnnn Allah yardımcınız olsun canim sırf o dertten korkup yemek yemiyorum ama yemezsemde sürüm olmaz yada karnım kendimi toplamazmış
guler27smsk_ dikisin var mıydı canım ben çok zorlanıyorum ve korkuyorum
guler27smsk_ sagol canım zaten bebek kyvezde bol süre ihtiyacım var ki ona verrbileyim
ikimelekannesi___ ah canım 2 dikiş ne güzel üstüne çok oturdun ondan mı ağrıyor acaba benim 17 tane vardı da aklıma geldikçe sızlar 😂 kantaron yağı bulabilme imkanın varsa tavsiye ederim hem yumuşatıyor acısını alıyor hem de çabuk iyilestiriyor
ikimelekannesi___ Normal doğum daha sağlıklı bir tercih olsa da oraya dikiş atacaklarına karnımın alt bölgesine atılmasını tercih ederim asla görüntüsü için demiyorum ağrısını düşünemiyorum 🤦♀️ geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer iyileşirsiniz❤️❤️
ikimelekannesi___ Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum. Ye tabiki yemezsen olmaz çok katı yiyeceklerden kaçın. Kaç gun oldu doğum yapalı?
ikimelekannesi___ ilk Doğumum da beş tane vardı şimdi iki tane var cnm elhamdulillah şimdilik acı yok sende toparlarsın insallah sana tavsiyem simit ası yap yanına kır soğanını mis gibi ye bol bol hergun yap soğanını da ye yanına bak nasıl farkedeceksin cnm
ikimelekannesi___ geçmiş olsun cnm neden kuvezde
ikimelekannesi___ dün mu doğum yaptın
hunilimom aynen canım dün tam 15:47 de doğurdum melegimi
ikimelekannesi___ bende persembe dogum yaptim iki gun sizladilar benim boydan boya dikis eve gelince batikonla pansuman yaptim surekli hemen iyilesti suan hic dikis yok gibi
guler27smsk_ 3 hafta erken doğdu 37+3 ama yine de sorun yaşadık maalesef bizde ciğerleri enfeksiyon kapmış biraz da iltihap varmış hasta yani o yüzden maalesef