Cerenkurt06 Alarasel evet normal gorunuyor suan normal dusunuyorum ama bakalim bir yandan korku sardi 😔😔 Allah yardimcimiz olsun cumlemizin
Alarasel Cerenkurt06 Amin Amin inşAllah cnm korkma ama çatınla bebeğin kilo oranına dr baksn eper derse çok dikişin olur bnce hiç riske girme kuzu baya maşAllah çünkü🙈🙈
Cerenkurt06 MGi_6161 her hangi bir sorun yok genlerden gelen yani ben de kilolu bir bebekmisim doktor zaten iri bir bebek demisti yani suan kotu oldugu anlamina gelmiyor cok sukur 🤗
Cerenkurt06 Alarasel evet genlerle alakali iri bir bebek zaten cok sukur bir sorun yok ama masallah 🙏🏻🤗
Cerenkurt06 Alarasel bakalim valla nasipte ne varsa o olacak dogum olarak🙏🏻 Dua edelim birbirimize hamisler Allah bir avazda kurtarsin insallah saglikla🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Alarasel Cerenkurt06 Amin Amin cnm inşAllah kısmet bu işler cidden Allah hayırlısını nasip etsn inşAllah hakkımızda aman sağslm doğsnlarda 🙏❤️😊
Alarasel Cerenkurt06 yani gerisi boş sağlıkla kuvağımıza alalıöda geri kalan herley Allahın izniyle hallolur.
Merveogz Tubabulat2018 canım bende 35. Haftadayım 3 kg ultrasonda fakat ultrason yanılma payı -400 düşüneceğiz herzaman . Bende heran erken doğurabılırım ultrason 3 ama gelecek olan 2.6 kg bu şekılde hesaplayacağız. Tam net cıkanda oluyor tabi ki sadece bılgılendırmek ıstedım 🙂
Merveogz Alarasel aynen +400 yzmayı unutmusum 👍🙂 en önemlisi sağlık zaten dogduktan sonra da löp löp alanı cok gördüm 🙏
Ayseberru Dün gittik doktora 36+2 kiloda 2790 grdı doktorum iyi dedi🙃 sağlıklı olsunlar da kilo çokta önemli değil aslında 🤗